Véres kaki és pisi kiskutyánál?! SOS
12 hetes mopsz kiskutyáról van szó. tegnap reggel vettem észre hogy véres részek is vannak a kakijában meg nyálkás, de állagra meg normálisnak mondható mindezt leszámítva,viszont ma reggelre már a pisije is véres volt. egyáltalán nem lehangolt, folyamatosan pörög, eszik, amikor lehetősége van tovább kunyerál, iszik rendesen, tehát a viselkedésén nem vettem észre semmi különöset. azért ide írok mert jelenleg nem otthon vagyunk így az állatorvos csak holnap tudná megvizsgálni. lehet felfázás? a lakásban elég hideg van de nem tudom neki megtiltani hogy csak a szőnyegen játszon és ne menjen a kőre.
oltásai megvannak..ennek ellenére lehet parvo vagy féreg?
jajj szegénykém :( mindenképp megpróbálok ma eljutni vele az orvoshoz.
köszi a válaszokat.
"A parvovírusos bélgyulladás legfontosabb tünetei: állandó hányás, hasmenés. A széklet bűzös, véres és szinte megállíthatatlan. Az állat nem eszik, nem iszik, kedvetlen, elesett, erős hasi fájdalmai vannak."
nem kötekedésképp csak amíg nem jutunk orvoshoz próbálok nem a legrosszabbra gondolni. ezek alapján egyedül a véres részek vannak nálunk. de nem kakil többet mint szokott, nem büdösebb egy átlagos kutyakakinál, nincs hasmenés és hányás, eszik is és iszik is, nem kedvetlen és nem is elesett.
nagyon remélem hogy valami más és kevésbé súlyos baja van.
persze hogy viszem. ezzel nem azt akarom megúszni.
múltkor gombás tünetei voltak és kiderült hogy a táp okozta és csirkeallergia. azért reménykedem nagyon hogy ehhez hasonlóan most sem lesz gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!