Akiknél a kutya a házban van, és az ágyon, ágyban alszik, nem lesz szőrös minden?
kedves második. én is ugyanígy vagyok ezzel. beengedem a házba, a szobába, de én nem tudnék vele egy ágyban feküdni.
összeszőröz mindent, hiába van kimosva utána, nekem az már nem higiénikus.
Első vagyok. Nekem előző kutyám egy hosszú szőrű csivava volt, lakásban lakunk.
Séták alatt sosem hempergett meg túrt bele mocskos dolgokba, jött, szaglászott, végezte a dolgát és ennyi. Ha hazaértünk, lemostam a lábait és letöröltem a hasát. Ő följöhetett akárhova, persze a kis finom szőr ott maradt az ágyon, de SEMMI rossz szaga nem volt a kutyának, inkább kicsit zsemle illata volt :)
Mostani kutyám egy gyepis keverék, na ő aztán koszolja magát séta alatt, simán belefekszik mindenbe és hiába törlöm meg a lábait és kefélem ki a bundáját, van egy alapszaga, igaz, neki teljesen más típusú a szőre. Na, neki az ágy, kanapé, tabu. De ő miatta sem büdös a lakás, a szagát is csak közelről érezni (olyan mint egy ázott szőnyeg).
Szőnyeg nincs :) a porszívó mellett van még pár takarítási módszer, a teljesség igénye nélkül (legalább tanulsz te is):
- felmosás
- portörlés
- szövetfelületek letakarítása ragacsos hengerrel
Igen, állatok után takarítani nagyobb meló, de kikérem magamnak, hogy büdös lenne, vagy állna a szőr. Aki meg hisztirohamot kap tőle, hogy a macskám az ölébe mászik, vagy a kutyám odahajtja a fejét, azzal nem is történik ilyen szörnyűség, ugyanis eleve meg sem hívom. Ha meg valaki közölné, hogy kutya van a lakásban, ezért nem veszi le a cipőjét, azzal a lendülettel takarodhatna is, amerre akar, vagy amerre lát.
nyilván van szőr, de van a párnádon a Te hajszáladból is.
az, hogy ez mennyire látszik egy lakásban, az nagyban attól függ, hogy hányszor fogod meg a porszívót ( és egyéb takarító eszközöket ) egy héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!