Nyakörv, de milyen? Van egy nagytestű kutyám, akin most fojtó van, de leszeretném cserélni hasonló tulajdonságokkal bíróra.
Milyen nyakörvet vegyek, amiből nem tud kibújni, strapabíró és van fojtó tulajdonsága is.
A bőr nyakörvéből simán kibújik ha befeszül (ez ritka, de nem szeretnék kockáztatni).
Esetleg képeket is szívesen fogadok és megköszönöm.
Én az összeset a fresbe vettem, mindegyik nagyon csúnya lett. Aztán az is lehet, hogy csak egy kis ciff-el meg kéne pucoljam, lehet, hogy visdzanyerné eredeti állapotát . . .
Az igaz, hogy nem lakásban tárolom, hanem a teraszon lévő fiókos szekrénybe.
A szövet is strapabíró, erős?
Tud annyira folytani, mint a fém. 53 kilós a kutyám én meg 46, mindenképpen erős kivitel kellene.
Köszi a javaslatot! Akkor keresem a K9-es cuccokat.
Én is utálom a fres-t!
minek egy jól nevelt kutyára fojtó nyakörv ? ha meg megindul valami után, akkor meg nem jól nevelt ! a kutyaiskolákban a bh vizsgákon és mindenhol máshol ( külföldön is !) a síma egysoros lánc nyakörv a mérvadó. a többi csak amolyan segédanyag.
--- egysoros ,nagy szemű fojtó lánc,fül mögé felhúzva FIXRE visszacsatolva . nincs olyan kutya ami nem reagálna rá, HA MEGFELELŐEN VAN FELRAKVA !
A láncos fojtó nyakörvek közül a kutyás szakboltokban a német gyártmányúak kaphatóak amik rozsdamentes acélból vannak :) ergó nem rozsdásodik!
a csillivilli apró szemű meg sok sorosakat el kell felejteni, mert alkalmatlanok a feladatukra. azok egyszerűen díszek.
elég elolvasni a bh vizsgák leírását. ott van feketén fehéren a kötelezően használható segédanyagok között.
egy ekkora kutyát pedig nem fojtónyakörvvel kell visszatartani ! mert nem arra való. arra a szögest találták ki .
Figyelj, ő egy husky keverék, remélem te is tudod, hogy milyenek a huskyk! Náluk semmi nem 100%-os!
Nem csili-vili, sima egyszerű, nagyszemű, egysoros fém fojtó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!