Hogyan lehet megoldani, hogy a nagytestű kutyám mellett a kertem is szép, parkosított legyen? Ha valaki hasonló helyzetben van, kérem adjon tanácsot. Megkötni és elzárni nem szeretném.
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 18:39
1/5 anonim válasza:
Az egyszerűbb megoldás: térelválasztó karókat vagy egyebet teszel a kert és a kutya mozgástere közé. Egész jókat lehet kapni!
A bonyolultabb: idomítod a kutyádat! Szakember tud segíteni!
-illéspityu-
2/5 anonim válasza:
Mi nem találtunk megoldást, szerintem tanítsd meg, hogy hogyan viselkedjen, ha ez nem megy....???
Mi próbáltunk ellenálló növényeket ültetni-azokat is kivégezte.
3/5 anonim válasza:
hát ha már nagyocska nemhiszem hogy rábirod tanitani!!
newkünk 6 kutyunk van . hát a pázsitot eléggé kitapossák igy mivel nagy a kert elkeritem a fele kerted és ők lesznek hátul . igytudom csak megoldani ezt!
4/5 anonim válasza:
Legpraktikusabb már eredetileg úgy tervezni a kertet, hogy a kutya közlekedését bekalkulálod, neki szüksége van a mozgásra és véletlenül sem fog a burkolaton szaladni, mert tönkreteszi a lábát. Nézd meg, hol szokott végigfutni, és ide ne ültess értékes dolgokat:), esetleg próbálj meg a kitaposott sáv elé ültetni valamit, hogy eltakarja a látványt. Nekünk karókkal sikerült alakítani az útvonalán, de nincs mese helyet kell neki hagyni, hogy végig futhasson a telek szélén...
5/5 anonim válasza:
villanypásztor..
vagy a földbe...
ha rálépnek az megrázza a talpukat és nem mennek oda..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!