Napi legalább egyszer le kell vinni a kutyákat?
Köszönöm! Előbb alaposan utánuk olvasok, mert jelenleg még nem aktuális, majd csak 1-2 hónap múlva lesz.
Köszönöm nektek! :)
Nekem kutyám van, testvéremnek vadászgörénye.
Én a kutyával napi 2-3 órát biztos sétálok + itthon játék, tanítás. Kötélidegeke kellennek néha hozzá :D
Tesóm vadászgörénye a 24 órából 20-at alvással tölt, a maradék 4 órában viszont pörög, játszik :) Őket is lehet nevelni de kicsit nehezebb felfogásúak, mint egy kutya :D
Nekem volt nyulam is. Nagyon aranyosak, de mindenhova odakakilt útközben, ha nem figyelsz, komoly károkat tud okozni, nálunk simán elrágott egy elektromos vezetéket pedig figyeltünk rá, szerencsére nem lett baj :)
A patkányok is remek házi kedvencek, de rájuk is nagyon figyelni kell és szerintem sokkal okosabbak, mint a nyulak. Ha baba korától nevelsz egy patkányt, nagyon kezes lesz :)
Hüllőket nem ajánlom, mert ők inkább ellustálkodnak rajtad, de kötődni nem igazán fognak :)A királypitonok pl. bűbájosak, simán lehet gyömöszölni őket ha hozzá vannak szoktatva kicsi koruktól, de...csak úgy vannak :D
Írd fel a törpesünt is a listára, elvileg ők is jó társállatok, és szobatisztaságra is lehet szoktatni őket. (Keleti sünök rendszeresen járnak hozzánk, tiszta mókásak.)
Makcsa: benti ciccnek is szüksége van arra, hogy lemozgasd: botos játék, labdázás, ilyenek. Ha nem mindig vagy mozgóképes, érdemes egy lusta dögöt :) választani, hogy biztos le tudd fárasztani.
Nekem halaim vannak. Határozottan nem jó választás, ha simogatni-, dögönyöznivaló jószágot szeretnél. Viszont pátyolgatni őket is lehet :) némelyik faj elég interaktív, másoknak érdekes viselkedési mintáik vannak (pl. utódnevelés, udvarlás, bandázás, habfészek építés).
Ahol én lakom, él egy nő. Mindig, bárhova megy, az ölében egy skót lógófülű cica van. Mindenki megnézi, az emberek kérdezgetik... ő mondta, hogy a cica mindig mellette fekszik otthon is, nagyon nyugodt. Néha játszik vele, de legszívesebben mellette dorombol. Nekem úgy tűnt, igazi társ volt a számára (egyedül élt ő is).
Esetleg egy ilyen cica nem jöhetne szóba Neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!