Milyen keverék lehet a kutyám?
Figyelt kérdés
7 éves, ivartalanított kislány :)
Sokak szerint tacskó keverék, háát én nem vagyok benne annyira biztos :) Ezért inkább a ti tippjeitekre vagyok kíváncsi, szerintetek? :)
2014. szept. 20. 17:31
2/9 anonim válasza:
Tacskó? Hát azt nem hinném. :D
Én valami rövidszűrű foxi-csivava mixre rippelnék. Egyébként nagyon aranyos :)
3/9 A kérdező kommentje:
csivavára én is gondoltam főleg a szinezete miatt,foxira még nem,de lehet benne valami :) am köszi :)
2014. szept. 20. 17:56
4/9 anonim válasza:
Én is a németjuhászra (is) gondolok, leginkább a feje miatt. A másik fajtára nincs ötletem, talán tényleg csivava :D
5/9 A kérdező kommentje:
elég durva lenne egy csivava, nj kombó :'D
2014. szept. 20. 20:05
6/9 anonim válasza:
Na igen, a kivitelezés fura lenne, bár nem egy ilyennel találkoztam személyesen is... Még nem sikerült rájönnöm, hogyan. Az is lehet (sőt inkább valószínű) hogy többgenerációs keverék, így a szülők nagyjából hasonló méretűek voltak, inkább csak a külső jegyek voltak felismerhetőbbek. :D
7/9 anonim válasza:
Mekkora a kutyus (súly, magasság)?
Valami spicc keverék is lehet...Vagy labrador-basenji keverék :)
8/9 A kérdező kommentje:
súlya kb 10kg, marmagassága kb 31-32 cm.
Spiccre én is gondoltam az enyhe "kunkori" farka miatt de másban nem hasonlít rá szerintem, a basenji az viszont lehetséges. :)
2014. szept. 21. 10:53
9/9 anonim válasza:
A tacskó nem kizárt az arányai miatt. A németjuhász pedig a fejformája miatt lehetséges. De tacskó-németjuhász keveréknek nem mondanám, inkább több generációs keverék, akinél bekeveredett egy kis tacskó és németjuhász vér is. Aranyos kutyus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!