Keverék kutya tovább él, mint egy fajtatiszta?
Nem feltétlen. Ha a keveréket elüti egy kocsi akkor a fajtatiszta él tovább...
Persze értem én... A keverékek általában tovább bírják mint a tiszták. De nem mindegyik fajtatisztánál jellemző a korai vég.
Nem hiszem, és elég hülye kérdés :)
Fajtatiszta rottim 13 évet élt, szintén fajtatiszta bobtail-om 15 évet :)
1-2. válaszoló: Köszi.
3. válaszoló: Mind2 fajtatiszta..és keverék kutyád volt már?
Igen, tovább élnek, mert nincsenek túltenyésztve, sokkal szívósabbak. Ezt mindenki tudja, és tapasztalja.
Nem egy 15 feletti, gyakran 20 feletti keverék kutyát láttam, hallottam. A mieink is közte voltak/vannak.
Hármas vagyok Nem, nincs, most is fajtatiszta rottim van, - már ha nem gond, - és remélem ő is megéli a 13 éves kort :)
Ettől függetlenül imádom a keverékeket is, és a környezetemben is vannak, remélem nekik is hosszú életük lesz. De a kérdésed még akkor is debil :)
Szívósabbak, és kész. :) Nem tudom, hol élnek azok, akik max egy példával tudják alátámasztani a saját igazukat.
Tény, hogy nem agyontenyésztett, betegségre hajlamos állatok. Megszámolni nem tudnám, hány 20 évet megélt keverék kutyust láttam már életem során, mind házi koszton élt, soha nem volt semmi bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!