Van egy 8 éves Ó-német juhász kan kutyánk, és most kaptunk egy 3 hónapos vizsla kan kutyust. Ki fognak jönni egymással később? A vizsla bírni fogja télen a hideget? És a vizslának milyen a viselkedése?
Figyelt kérdés
#vizsla-németjuhász
2014. szept. 20. 12:36
12/17 anonim válasza:
Egy pitbulnak dobermannak rotinak is rövid a szőre mégis kint tartják őket. A vizsla kertbe való de tartható panelban is. Opcionális.
13/17 Szilvi & Argos válasza:
Normális ember a dobit se tartja kint...
14/17 anonim válasza:
Persze az ágyán fekteti a területőrző kutyát, amíg a betörők ki be járkálnak a telken. Olyan túlzásokba esnek itt páran hogy a fejem fogom. A vizsla bírja a hideget. Egész télen kint járnak vele a vadászok hóban fagyban és marhára nem fagynak meg. Az hogy néha kedveskednek nekik és beengedik az egy dolog, de nem kötelező. Bizonyíték rá nem egy kerti vizsla akit ismerek.
15/17 A kérdező kommentje:
Szóval, mindenkinek köszönöm a hozzászólást. Tegnap visszavittem a kicsit, mert így láttam helyesnek a dolgot. Most még nem adódott probléma belőle, a meleg hely lett volna neki biztosítva, de átgondoltam a dolgokat, úgyhogy visszakerült a szüleihez. Hogy a következő helye hol lesz, azt nem tudom, de remélem jó gazdihoz kerül. 2 nap alatt nagyon megszerettük, tündéri aranyos, értelmes kutyus, de a naggyal nem jöttek volna ki. Úgyhogy így alakult a dolog. :)
2014. szept. 21. 09:55
16/17 A kérdező kommentje:
Annak is köszönöm, aki elég durva válaszokat írt. Én kérdeztem, ez a cél, nem kell rögtön lekiabálni a másikat. Én nem bántottam senkit, de azért kicsit rosszul esett néhány válasz. Gondolom mindenkinek jól jön néha a segítség.
2014. szept. 21. 09:59
17/17 Szilvi & Argos válasza:
Örülök, hogy beláttad kérdező a korlátaidat :) Ajánlom, hogy a német jucival járjatok sétálni, és szocializáljátok, akár kutyasuliban...öreg kutya nem vén kutya! ;)
A "kedves" válaszolónak pedig: a dobi NEM területőrző kutya, hanem SZEMÉLYvédő...óriási a különbség. Nem kell párnán ágyban altatni, de fűtött helyen igen...ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!