Milyen nemű kiskutyák jönnek ki jól egymással? (testvérek)
Szerintem mivel testvére, ezért bármilyen páros jól kijön egymással.
Menjetek egy picit korábban és figyeljétek meg hogy melyik kutyus melyikkel szeret jatszani.
Ha fiu-lany parost hoztok el, akkor egy picit nehezebb, mert a szuka ugye tüzelni fog, es hiaba testvérek, attól még megtörténhet a dolog, ilyenkor figyelni kell:)
6 hetesen megyünk kiválasztani, és 8 hetesen hozzuk el, tehát többször is látjuk majd őket, és majd ezeken az alkalmakon megfigyeljük, meg kikérdezzük a menhelyes hölgyet, hogy ki, kivel van jóban a testvérek közül.
Mi persze ivartalanítási kötelezettségvállalási nyilatkozattal hozzuk el őket. Ez kicsit megijesztett, hogy "egymással is megtörténhet a baj", és így most nem tudom, hogy mennyi idős korukban kell ivartalanítani, ha ellenkező neműek. Erről is megköszönnék minden infót.
Az ivartalanítást négy különböző életkorban lehet a kutyákon elvégezni:
a korai ivartalanítás - 6 - 12 hetes kor között történik,
az ivarérés előtti ivartalanítás - 4 - 6 hónapos kor között történik,
az ivarérés utáni ivartalanítás - 9 - 12 hónapos kor után történik
az időskori ivartalanítás - csak betegség miatt végzi el az állatorvos.-ezt a neten találtam, szerintem hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!