Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki mennyit fizet az agility-ért?

Ki mennyit fizet az agility-ért?

Figyelt kérdés
Kecskeméten havi 5000 a pályahasználat plusz 1500 a tagdíj. A pályahasználattal együtt elég húzós:( Másutt mennyibe kerül?
2010. jan. 19. 13:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát ha a pályahasználat az akadályokra megy, akkor tényleg nem sok, de nekem valamiféle bérleti díjnak tűnt. Persze ezek szerint félreértettem. Mondjuk a 6500 valószínűleg növekedni fog februártól. Heti egyszeri alkalomról van szó, kb 2 és fél órás edzésekkel.
2010. jan. 20. 21:19
 12/19 anonim ***** válasza:

De most komolyan, azt várod, h a kutyasuli megveszi az aksikat és te majd "ingyen" használod és "ingyen" tanítanak?? Ha lemész egy edzőterembe ott is fizetsz azért ha használod a gépeket, súlyzókat stb.

Nem értem...mi lenne az ideális?

2010. jan. 20. 21:31
 13/19 A kérdező kommentje:
De most komolyan, olvastad, amit feletted írtam? :)
2010. jan. 20. 21:39
 14/19 anonim ***** válasza:

"Hát ha a pályahasználat az akadályokra megy, akkor tényleg nem sok, de nekem valamiféle bérleti díjnak tűnt."

Nekem ebből az jött le, h te akkor okénak tartod, ha az aksikra megy a pénz, de ha ez "csak" bérleti díj, akkor nem.

Ha félreértettem akkor bocsi... Bár akkor meg kíváncsi lennék, h hogy értetted?

2010. jan. 20. 22:28
 15/19 A kérdező kommentje:
Ha a pálya tulajdonosáé lesz az 5000 ft, csak azért, hogy bérbeadja, akkor nagyon sok. Ha a pályaelemekre fordítják, akkor persze nem, és nem is sajnálom. Biztosan erről is van szó, csak félreértettem a kifejezést.
2010. jan. 20. 22:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Arról biztosítalak, hogy az agility sehol sem hoz valami húú de nagy profitot. Az akadályok folyamatosan amortizálódnak, és akkor az oktatásról még nem beszéltünk.

(illetve azt nem tudom h a kecskeméti kutyasulinak az saját területe vagy esetleg ők is bérlik....mert ha bérlik akkor egyértelmű h ők is fizetnek, ha sajátjuk akkor azt valakinek valamikor meg kellett vennie, nem kevés pénzért - mindkét esetben érthető ha a használatáért pénzt kér)

Azt azért szem előtt kell tartani, h egy kutyasuli nem karitatív szervezet.

Viszont a válaszod alapján tartom, h ez ugyanolyan szolgáltatás, mint lemenni az edzőterembe, ahol szintén fizetni kell (a gépek használatáért).

A kutyasulinak/tulajnak van egy agility akadálysora, amit te pénzért cserébe használhatsz, mivel neked nincs, és szeretnél agilityzni. Az használati díjat a tulaj állapítja meg - te meg azt, h neked ér-e ennyit h agilityz a kutyáddal ott vagy sem.

Viszont még mindig nem írtad le, h szerinted mik lennének az ideális feltételek??

2010. jan. 20. 23:16
 17/19 A kérdező kommentje:
Tényleg nem érted, amit írtam? Tiszta sor, hogy fizetek a konditeremért, fizetek az agilityért is. Én azt tartottam durvának, hogy azért fizessen az ember kutyánként 5000 ft-ot, hogy ott lehet, és ráadásul ez nem is a kutyasulié lesz, hanem a terület tulajáé, amiért cserébe a kutyasuli kb a fűnyírást kapja. De mint kiderült, nyilván nem erről van szó, azért fizetek 5000 ft-ot, mert drágák az akadályok, és amortizálja őket a kutyám. Így a konditeremben én amortizálom a gépeket, ezért is kerül annyiba a bérlet, amennyibe. Más kérdés, hogy ott kb ugyanannyi pénzért, amibe az agility kerül, én akármikor és akárhányszor mehetek- nyilván ennek is megvan az oka. Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy én elsőre is megértettem, ami írtál, de én harmadszorra próbálom veled megértetni magam. És lényegében egyről beszélünk, szóval nem is értem, mi a probléma. Egyszerűen félreértettem a pályahasználati díj fogalmát.
2010. jan. 20. 23:37
 18/19 anonim válasza:
46%
Én Székesfehérváron 500Ft/alkalom és 1500Ft/ év tagsági :)
2011. júl. 28. 13:23
 19/19 anonim ***** válasza:

bocsika de neked vannak szövegértési problémáid

az 5000-t ÉVENTE kell fizetni, nem havonta

és igen, azt a pálya bérléséért kell fizetni

2011. okt. 3. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!