Ki mennyit fizet az agility-ért?
De most komolyan, azt várod, h a kutyasuli megveszi az aksikat és te majd "ingyen" használod és "ingyen" tanítanak?? Ha lemész egy edzőterembe ott is fizetsz azért ha használod a gépeket, súlyzókat stb.
Nem értem...mi lenne az ideális?
"Hát ha a pályahasználat az akadályokra megy, akkor tényleg nem sok, de nekem valamiféle bérleti díjnak tűnt."
Nekem ebből az jött le, h te akkor okénak tartod, ha az aksikra megy a pénz, de ha ez "csak" bérleti díj, akkor nem.
Ha félreértettem akkor bocsi... Bár akkor meg kíváncsi lennék, h hogy értetted?
Arról biztosítalak, hogy az agility sehol sem hoz valami húú de nagy profitot. Az akadályok folyamatosan amortizálódnak, és akkor az oktatásról még nem beszéltünk.
(illetve azt nem tudom h a kecskeméti kutyasulinak az saját területe vagy esetleg ők is bérlik....mert ha bérlik akkor egyértelmű h ők is fizetnek, ha sajátjuk akkor azt valakinek valamikor meg kellett vennie, nem kevés pénzért - mindkét esetben érthető ha a használatáért pénzt kér)
Azt azért szem előtt kell tartani, h egy kutyasuli nem karitatív szervezet.
Viszont a válaszod alapján tartom, h ez ugyanolyan szolgáltatás, mint lemenni az edzőterembe, ahol szintén fizetni kell (a gépek használatáért).
A kutyasulinak/tulajnak van egy agility akadálysora, amit te pénzért cserébe használhatsz, mivel neked nincs, és szeretnél agilityzni. Az használati díjat a tulaj állapítja meg - te meg azt, h neked ér-e ennyit h agilityz a kutyáddal ott vagy sem.
Viszont még mindig nem írtad le, h szerinted mik lennének az ideális feltételek??
bocsika de neked vannak szövegértési problémáid
az 5000-t ÉVENTE kell fizetni, nem havonta
és igen, azt a pálya bérléséért kell fizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!