Szerintetek ez kínzás? Mit csináljak?
A 15 hetes kutyusomat be kell tegyem par napig egy kenelbe. Tegnap ota van ott, reggel fel8 kor voltunk sétálni, utánna megetettem. De nagyon sír. Nagyon nagyon sajnalom, de nem tudom kiengedni még pár napig.
Raktan be neki pár játékot is, és ott van a vize. Délután és este is el fogom vinni sétálni.
Szerintetek ez jó megoldás?
Egyébként miután elhoztuk, apukámhoz vittük, de most anyukamnal van (mert itt lakok en is). Ez is lehet problema, hogy ismeretlen a környezet.
Tegnap este kèsőig kinn voltam vele, ameddig elaludt.
Mit tegyek, hogy jobb legyen neki ?
Szerintem ennél többet nem tehetsz,én nem vagyok híve sem a láncnak sem a kennelnek ,de néha muszáj bezárnom nekem is a kutyusom :( .
Azt írod ez átmeneti állapot ,ezt neked és neki is ki kell bírnia,nem lesz semmi baja.
Köszönöm ! Csak én is ideges es szonoru vagyok, ha tehetném akkor egesz nap mellette lennék, de muszaj egy kicsit magára hagyjam, hogy megszokja, reggel mikir meglátott, sírt, nyüszített, mindent csinált úgy örült.
Még 3-4 napig kell ott tartanom. Remélem kibírja.
Mert fával fűtünk, és fát amit hoztak olyan helyre tették le, hogy nem tudjuk becsukni a kaput. Így nem tudjuk kiengedni. A fákat megpróbáljuk minél hamarabb elrakni onnan, de ma még nem megy. Ezért.
Én is tudom hogy nem jó ez így, de mást nem tudok csinálni.. Az előbb is voltam nála, játszodtam vele. Csak amikir eljövök tőle olyankor sír, és annyira elszomorító ez a helyzet.. :(
Jobb lenne ha visszavinném apukámhoz még pár napig ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!