Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kínzás lenne neki, vagy...

Kínzás lenne neki, vagy megszokná?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat repülök, nagy távokat (személyes okokból, több ezer km-t). De szeretnék egy kiskutyát és őt vinném magammal mindig, csak nem tudom, hogy ez mennyire viselné meg. Az egyik barátnőm rendszeresen viszi így a kutyáját és már hozzászokott, mindig vele van az utastérben.

Igazából a repülőutak hossza a legnagyobb baj, meg hogy nem tudom, a kutyus milyen temperamentumú lenne.

2014. aug. 1. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki. Vedd kézbe és tartsd mennyit bír? Ha sokat lehet kezdeni a szoktatást.
2014. aug. 1. 12:40
 2/7 A kérdező kommentje:
De még nincs kutyám. És ha kapnék, akkor meg nem adnánk vissza azért, mert nem bír sokáig egy helyben lenni. De úgy meg nem az enyém lenne, ha hetekig, esetleg több ideig nem látna, hanem csak anya lenne vele.
2014. aug. 1. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy törpeuszkár, csivava vagy francia buldog még élvezné is, ezek tipikusan "gazdag nők luxus ölebecskéi". Ha a barátnőd kutyája is megszokta, miért ne szokná meg a tiéd? Csak akkor valami hasonló fajtát vegyél, semmiképp se nagy testűt!!
2014. aug. 1. 12:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagytestűt nem szeretnék, mert pl. szerintem egy leonbergit nem engednének fel az utastérbe.

Amiben gondolkozom, az a Cavalier King Charles spániel, vagy a Bichon Frise, esetleg mopsz, vagy yorkie.

2014. aug. 1. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezzel kapcsolatban körbe kellene nézned a légi társaságok szabályzatában, mekkora súlyt engednek meg kézi poggyászként felvinni. Sajnos a te esetedben azt jelentené, hogy a kutyán kívül más nem lehet melletted, minden más holmidat csomagként kell feladnod. Ez önmagában komoly kizáró ok lehet arra, hogy ne vigyél magaddal kutyát.
2014. aug. 1. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:

"nem tudom, a kutyus milyen temperamentumú lenne."

Hát tudd. Olyat válassz, amelyik bírja ezt az életmódot.

2014. aug. 1. 13:35
 7/7 Nádszálkisasszony ***** válasza:
Közepestestű drótszőrű magyar vizsla keverékem van. Bár nem repülőútakra, de hosszú vonat és busz utakra szinte mindig magammak viszem. Fél éves kora óta szoktatom, első néhány alkalommal kemény volt /nagyon izgága volt stb./ de mára ezen a téren mintakutya.
2014. aug. 1. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!