Mi baja lehet a németjuhászomnak? Sos
Nem értem az ilyen gazdákat:távdiagnózisért írkálnak itt,ahelyett,hogy orvoshoz vinnék.
Ha nagyobb baj,baleset,gyomorcsavarodás stb.lesz,amíg írkálnak,addig pont meghalhat a kutyájuk.
A XXI.században a modern ember gondolkodhatna már normális módon.
Minden képen orvos.!
Lehet gyors növés miatt csonthártya gyulladás, de elöl -hátul lehet komolyabb porc-csont- izület elváltozás.
Mennyi idős? Mit eszik?
Nem ismerem ezt a tápot,milyen?
Összetétel?
Egyébként arról nem írtál,voltatok-e már dokinál.
6 hónapos korára biztos, hogy nem fejlődött ki még rendesen.
10 hónaposan is még bőven nő, de ha a magassága nem is, de a testalkata, izomzata, csontozata erősödik, javában fejlődik még, akár másfél éves koráig is.
Elég sok minden lehet a baj forrása. Pl. sérülés (akár a jég is megvághatta a talpát), húzódás, rándulás, ficam, lehet növési "baj" pl. csonthártya gyulladás.
Nagyon szomorú esetben pedig egy korán mutatkozó, súlyos diszplázia (www.diszplazia.hu)
Mivel nagytestű, és mivel németjuhász, én a helyedben kiegészíteném az ételét zöldkagyló kivonattal (Korvimin, Luposan Gelenkraft, GF600), hogy a porcai, ízületei egészségesek, erősek legyenek. Ez nagyon fontos! Ilyen jellegű kajaként lehet adni sok tojást, akár a héját is (forrás után csak!), jó kis porcos csontot, disznófület is.
Ha alig tud lábra állni, MIÉRT NEM VITTED MÉG ORVOSHOZ???? Én belehalnék, ha a kutyám nem tudna rendesen járni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!