Hol találok olyan keverék kölyköket, ahol tudni lehet, hogy az anyja-apja kb milyen fajta volt?
Figyelt kérdés
Menhelyekkel az a baj, hogy ott csak kb megtippelik, milyen fajta keveréke van benne. Ilyesmi érdekelne pl, hogy boxer és mondjuk amstaff, stb. Ezeket hol nézegessem? Mielőtt valaki azt írná, hogy nem mindegy nekem, milyen keverék? Nem, nem mindegy, milyen keverék!!!2014. szept. 12. 19:34
11/13 A kérdező kommentje:
És szerintetek olyat megtesznek, hogy odaadok a kezükbe egy spotont, hogy én vettem és ott helyszínen tegyék rá, mert én nem szeretném a bolhákat hazavinni, csak a kölyköt? Jártam már úgy, hogy elárasztották a lakást és 30 ezer forintba került, hogy kiírtsák a bogárirtók őket, annyira elszaporodtak. Nem akarok kockáztatni.
2014. szept. 13. 09:32
12/13 anonim válasza:
Az allatok.info nevű oldalon sokan ideiglenes befogadóknál vannak, ahol figyelnek, hogy betegek-e. Ott sok kölyökkutyus van :)
13/13 anonim válasza:
gyönyörű látni a sok felelős gondolkodású gazdit és leendő gazdit..ha konyítasz a kutyákhoz, találhatsz menhelyeken(!) olyan keveréket, ha szerencséd van, de ez miért szempont? tudod egyáltalán, hogy valójában mit akarsz? egy társat akarsz magad mellé, vagy csak annyi érdekel, hogy egy "divatkutya" baktasson az oldaladon? nézd meg a fajtamentőket, menhelyeket, és ne egy hét alatt várj csodát...és olx.hu-t és társait felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!