Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyit bír ki egy bolognese?

Mennyit bír ki egy bolognese?

Figyelt kérdés
Karácsony környékén kapnám meg a kutyát és már teljesen fel vagyok szerelkezve mindent tudok csak egyet nem.Az idő.Szóval olyan 8-10 hetesen hoznánk el és otthon lennék vele a téli szünetbe(Jan 3ig) és nekem utána suli. 2x van 7 órám,2x 5 és 1x 6. 7:20kor megyek suliba és nálunk az 5.órának 30kor a 6.nak 20kor és a hetediknek 15körül van vége.5 max. 10 perc még haza érek.Reggel levinném mindenképpen utána mikor haza jövök délután mégegyszer és este 2x.Sokat tudnék vele játszani.De félek..Egy szobába lenne(közepes méretű) /itt is lenne az alvóhelye/ és itt lenne a távollétünkben.Köszönöm az értelmes válaszokat.

2014. szept. 12. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
29%

ha a szobatisztaságra gondolsz, akkor ua mint egy nagy kutya, azaz: 6-8 óra max.

ha az unalomra, akkor az egyedfüggő.

2014. szept. 12. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó ideig nem fogja tudni visszatartani még abban az időben, amikor egyedül van. Túl kicsi a hólyagja.Még nagyobbacskákat is akár 3 óránként ki kell vinni.
2014. szept. 12. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Baleset biztos,hogy lesz,mivel 5-6-7 hónapos korára lesz akkora a hólyagja,hogy fizikailag képes legyen visszatartani 7-8-9 órán át.

Erre készüljetek fel,ha nem éritek tetten,akkor ne szidjátok le,mert nem érti majd,miért kapja a szidást.

Ételt ne hagyjatok a kutya előtt soha,csak friss vizet.

Nagyobb korában érdemes szobakennelhez szoktatni,akkor a szobatisztaság is gyorsabban megy majd.

2014. szept. 12. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
akkor az én kutyámnak dupla hólyagja van ezek szerint:)))
2014. szept. 12. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!