Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tulságosan barátkozos a...

Tulságosan barátkozos a kutyusom, és eléggé zavar, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 10 hetes Bichon maltase-om és annyira zavar hogy mikor lemegyünk sétálni idegenekhez oda szalad kezdenne el játszanni,puszilgatja öket mintha öket is gazdának tekintené,mit tegyek hogy ne röktön szaladjon oda?jobban örülnék ha vadabb lenne idegenekkel és nem ennyire kedves,még féltem is ne hogy baj legyen ebböl :(

2014. szept. 12. 10:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Kezdd el vele a klikkertréninget, és klikkerrel (mikor már érti, mit jelent a klikk persze) azt erősítsd benne, hogy mikor idegen jön, akkor nyugodtan viselkedjen.

Egyébként én azt nem értem, mit keres egy 10 hetes babakutya pórázos sétán az utcán, hiszen még nincs meg az immunizáltsága. Ha még csak a dolgát végezni vinnéd le, az oké, hisz azt muszáj, de én a helyedben egyelőre a fertőzésektől félteném inkább.

2014. szept. 12. 14:14
 22/31 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,gondoltam csak ö ilyen mert hát ha volt is kutyám meg van is rajta kivül az csak olyan szimpla házörzö nem sokat foglalkoztam vele és föleg nem sétáltattam hogy tudjam hogy milyen a viselkedésük idegenekkel szembe :)
2014. szept. 12. 14:18
 23/31 A kérdező kommentje:
Az álat orvos megengedte megvannak az oltásai rendesen és egésseges mint a makk
2014. szept. 12. 14:24
 24/31 anonim ***** válasza:
Akkor csak kíváncsiságból: nálatok milyen a kiskutyák oltási programja? Mert nálam a 3,5 hónapos most kezdhetett el sétálni, 2 parvo és 2 kombinált után (az utolsó után 10 nappal).
2014. szept. 12. 14:28
 25/31 anonim ***** válasza:

Itthon is változó. Nálunk 1 parvot és 2 kombináltat kapott (a kombik is tartalmaznak parvot).

De van, aki 2 kombináltat adat (pont azért, mert parvo is van benne), mindegyik elfogadott.

2014. szept. 12. 14:32
 26/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan de 6-8 hetesen megkapta Nagyváradon meg mielött megvettem volna és most kapott kombináltat és féreghajtot meg azt monta hogy a jovo honapban menjek vele mert még kap féreghajtot meg majd 6 honaposan aztán még meglátjuk de sétáltatni vihetem
2014. szept. 12. 14:49
 27/31 A kérdező kommentje:
Változo mindenhol
2014. szept. 12. 14:51
 28/31 KGabi0000 ***** válasza:

Csak ismerkedik,kicsi még.Nincs vele semmi baj,legalább nem lesz az a kis divatkutya,aki minden emberrel/kutyával szemben ellenséges.Ha nem akarod,hogy odamenjen másokhoz,akkor húzd vissza és tartsd a lábad mellett,amíg el nem mész a járókelő mellett,utána engedheted.

Az én kutyám is baráságos és szinte minden gyerekhez menne oda,aki mellett elmegyünk,ha várom az öcsémet az iskolánál és elviszem őt is,akkor minden gyerekhez odafordul és sír,meg húz,pedig már 10 éves kutya.A Te kutyád is komolyodni fog majd,ahogy tanul tudni fogja ki szeretné ha odamenne és ki nem.

2014. szept. 12. 15:18
 29/31 A kérdező kommentje:
Aggodtam miatta hogy a kis buta mindenkihez menne és ne h baja essen,de ha megtanulja akkor idövel akkor örülök :)
2014. szept. 12. 15:29
 30/31 A kérdező kommentje:
Elnézést össze vissza irtam :)):P
2014. szept. 12. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!