Szerintetek melyik a legszebb kutyafajta a világon?
Figyelt kérdés
kutyák2014. szept. 11. 20:10
21/33 anonim válasza:
Olyan nincs hogy rossz, meg hogy csunya kutya. Kezdjuk ott, hogy a kutyak viselkedese sokban fugg attol, hogy hogyan gondozzuk őket, mennyit foglalkozunk velük. A foxik miert lennének idegbetegek vagy mit is írtál. Max nagy a mozgázigényük és ha nincsenek kifárasztva akkor jatszanak, és ami nekik játék az lehet hogy nekünk nem jó. (rongálás, ásás)
22/33 anonim válasza:
utolsó: én kb ismerek 5-6-t akikkel foglalkoznak de azok idegbetegek elkezdik rágni a lábam és majd fel akarnak falni, utálom őket, hiába az összes többi fajtát imádom és jól kijövök velük, ő velük nem, és nagy a mozgásigényük, de annyira biztos nem, hogy egésznap hiperaktív legyen....
23/33 anonim válasza:
A szomszédunkban foxi tenyészet volt, onnan volt a mi kiskutyánk is. Rengeteget kellett vele mozogni, de az enyém soha nen volt idegbeteg.
Nagyon okos volt: soha nem használtam pórázt, ő tudta, hogy
24/33 anonim válasza:
bocsi telóról vagyok. Szoval tudta hogy nem szabad mellőlem elmennie.
25/33 anonim válasza:
Számomra a mudi. Nem csak a külleme, de a belső értékei is megfogtak. <3
26/33 anonim válasza:
Hogy-hogy nem írta még senki se a Border Collie-t??? :oo
Én őt írom: Border Collie a legszebb kutyafajta a világon!!
27/33 anonim válasza:
Berni pásztor, Ír farkaskutya, Amerikai Staffordshire terrier, Bullmasztiff,Tibeti masztiff,Nápolyi masztiff...Rottweiler...
28/33 anonim válasza:
Nekem a Labrador Retriver és az Ír Farkaskutya :) Nekem Labim van és a leggyönyörűbb kutyák véleményem szerint!
29/33 anonim válasza:
Szerintem a skót juhász, vagyis hosszúszőrű collie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!