Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondanátok nekem olyan emberek...

Mondanátok nekem olyan embereket, mint Jan Fennel vagy Cesar Milan? Akik kutyaneveléssel foglalkoznak, erőszakmentesen.

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 20:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

első vagyok, Miklósi Ádámot és Csányi Vilmost (meg a csapat többi tagját, Kubinyi Enikő, Gácsi Márta, és még jópáran :) azért nem említettem, mert a kérdező az erőszakmentes nevelésre vonatkozóan tett fel kérdést, az ELTE Etológia tanszéken meg ha jól tudom minden más kutyás (és farkasos) témával fogalkoznak, csak ezzel nem (((legalábbis még nem találkoztam ilyen témával, de majd utánanézek)))

Egyébként bátran ajánlom bármelyikük cikkeit, illetve ha tartanak valahol vendégelőadásokat, azt is :) (Miklósi Ádámnak felejtehetetlen az előadói stílusa, rettenetesen sokat tud, ugyanilyen érdekes is, csak néha mintha dupla sebességgel beszélne XD )

2010. jan. 18. 23:21
 12/17 anonim ***** válasza:

Ed Frawley (Leerburg kennel, USA), munkavérvonalú németjuhászokat tenyészt és nagy hódolója a természetes étrendnek. Időnként torrentről is le lehet tölteni pár videót ( általában csak pénzért lehet megvenni őket :( ).

Don Sullivan " The dog father" kicsit különc módszerével csodákat lehet művelni, van aki nem szimpatizál vele, mert bizonyos fajtákhoz nem ajánlott a használatuk (pitbull,bullterrier stb. ) .

2010. jan. 19. 04:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Eric Letendre. Bár az igazán hasznos információi fizetősek, de van blogja is és youtube-os videói is, amiket én szeretek, és azok ingyen vannak.

[link]

2010. jan. 19. 09:40
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
A külföldieket elmondták, a magyar az egxértelműen csak KOROM GÁBOR lehet!!! Övé a Népsziggeti, valamint az Őrmezői kutyaiskola, mi is odajárunk!!! vmi fantasztikus dolgokra képes!!!
2010. jan. 19. 13:44
 15/17 anonim ***** válasza:
58%

23:21

csak nem ELTE-TTK biosz?:)

amúgy a végén oda is írtam, hogy Csányi és Miklósi nem kiképzők, de eléggé értenek a kutyákhoz:)

2010. jan. 19. 20:28
 16/17 anonim ***** válasza:
58%

23:21-es vagyok :)

Eltaláltad :)

2010. jan. 20. 12:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Martin Deeley, Cheri Lucas, Turid Rugaas, vagy a magyar kutyasuttogó Kiss Gábor
2012. júl. 7. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!