Mondanátok nekem olyan embereket, mint Jan Fennel vagy Cesar Milan? Akik kutyaneveléssel foglalkoznak, erőszakmentesen.
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 20:42
1/17 anonim válasza:
Szerintem aki tényleg ért a kutyákhoz, az Victoria Stillwell.
4/17 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. Victoria Stillwell!
5/17 anonim válasza:
Hogy magyar név is szerepeljen: Csányi Vilmos. Bár nem kifejezetten a nevelés gyakorlatával foglalkozik, de olyan szinten ismeri a kutyák lelkét, hogy ha valaki elolvassa a könyveit, akkor belelát a kutyák világába, és onnantól kezdve a nevelés már csak a következő lépés.
6/17 anonim válasza:
7/17 anonim válasza:
Remélem eljutott ahozz akit érdekel.
Szívesen.
8/17 anonim válasza:
Csányi Vilmos, Miklósi Ádám.
Külföldiek közül Victoria Stilwell.
9/17 anonim válasza:
bár Victorián kívül a többiek nem konkrétan neveléssel foglalkoznak, de nagyon jól ismerik a kutyák viselkedését. előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!