Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek anyósom kutyájával?

Mit tegyek anyósom kutyájával?

Figyelt kérdés
Anyós házában élünk, itt maradt egy 9 éves tacskó, aki tele van daganatokkal. Három pici fiam van, akiket már ki sem merek engedni, nehogy elkapjanak valamit. Ráadásul jövőhéten kapnak kiskutyát. Mondtuk, hogy vigye el vagy altassa el, de semmi :-(
2014. szept. 10. 11:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mindenképp el kéne vinni orvoshoz, elsősorban szegény kutya miatt, másrészt a gyerekek miatt, harmadrészt a köv. kiskutya miatt (bár remélem, hogy nem hoztok még egyet, ha ezzel sem törődtök). Vigyétek el dokihoz, és kérdezzétek meg, hogy mi lehet a gond?
2014. szept. 10. 15:38
 12/19 A kérdező kommentje:
Anyósom nem lakik velünk, a kutya a férjem mamájáé volt. Az ő halála után költöztünk ide és már akkpr mondtuk, hogy vigyék haza a kutyát. Sosem kapott szegény nevelést. Mi akkor vettünk egy pulit, akit imádunk. Az udvar le van kerítva a gyerekeknek, de ankutyák mellett kell elmenni a másikig. Attól féltem a gyereket, hogy bármi hozzáér a kutyához, gennyes és vérzik. Anyósnak mondtuk, hogy vigye orvoshoz, meg magukhoz haza, de nem érdekli. Amúgy köszi, hogy mindenki csak lehurrog anélkül, hogy ismerne. Egyáltalán nem vagyok paraanyu.
2014. szept. 11. 06:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem viszed el TE az orvoshoz? Nem lenne jobb mindenkinek (neked, a gyerekeknek, a kutyának, stb), ha látná egy állatorvos és megmondaná mik a kilátásai? Jobb ez így most, hogy a kutya szenved, te meg parázol a gyerekeid miatt?
2014. szept. 11. 10:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szemétnek attól még szemét vagy, hogy elnézed egy állat szenvedéseit. Remélem hozzád is így fognak majd állni, legyen bármi bajod.
2014. szept. 11. 10:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is azt nem értem, hogy miért nem viszed el TE az orvoshoz azt a szerencsétlen állatot? :(
2014. szept. 11. 11:32
 16/19 A kérdező kommentje:
Azért nem viszem el, mert nem hallgat rám a kutya és a 2 éves fiammal vagyok itthon, akire nem tud vigyázni addig senki. Én a sebeit is mindig ápoltam, rajtam kívül senki nem foglalkozott vele.
2014. szept. 12. 06:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem viszed a gyereket is? Póráz?
2014. szept. 12. 10:37
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Na azért egy 5-7 kilós kutyát nehogy már ne tudj elvinni... Ha az 50 éves Marcsi néni el tudja vinni a 40 kilós Brúnót a kötelező veszettség elleni oltására, akkor nehogy már egy tacskó gondot jelentsen... Pórázt teszel rá vagy belerakod egy szállítóboxba és ennyi.

0-24-ben egyedül vagy otthon, nincsenek élő hozzátartozóid, sem barátaid, és egyedülálló anya vagy? Azért azt nem hiszem, hogy legalább a nagyi ne érne rá 1-2 órát amíg távol vagy...

Egyébként ilyen helyzetben hogy akarsz új kutyát? Vagy az már nem gond, ha el kell menni az újért, elvinni állatorvoshoz meg minden? De érdekes...

2014. szept. 12. 13:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom kinek nem tűnik fel, hogy anyós a nagyi. Ők minden nap átmennek azon a településen, ahol állatorvos van, de azt mondta nem akar foglalkozni vele, oldjam meg én, de a gyerekre emiatt nem vigyáz. Nem tudom kinek van gyereke, de akinek van az tudja, hogy két évessel ilyen helyre menni nem lehet. Vagy a kutyát fogom vagy őt. Amúgy nem vagyok egyedülálló, a férjem késő délutánig dolgozik, közben még hazahozom a két ovis fiamat.
2014. szept. 13. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!