Ez úgy törpe pincser, mint én angolszász királynő. Nézd már meg ez a felnőtt pincser mekkora egy kisbabához képest: https://www.youtube.com/watch?v=kZZr68aQL88
A tiéd meg már most ekkora...
Valószínűleg egy szaporító akarja rásózni, ugye?:D
Én a helyedben nem venném meg, át fog b**szni.
Ez egy keverék.
Bár ugye ezt képről nem lehet megállapítani, pontosan ezért van a TK.
Ha van TK-ja akkor az aminek mondod. Ha nincs és úgy akarják neked eladni, meg ne vedd! Keverék, a menhelyen is találsz ilyesemit.
Maradjunk a kérdés tárgyánál és ne menjünk bele a szaporító vs tenyésztő dologba.
A menhelyen már 2 hónapja keresgélek kölyök pincser vagy pincser jellegű mixek után, sehol nem találok.
Nem megvételről van szó, csupán kíváncsi lettem volna ti is úgy látjátok e mint én.. mert a felső képen én is inkább láttam egy dobermannak.
Na és ezen a képen? vélemény,
nincs nálam a kutyus és nem is pénzbe kerül... Kértem, h maradjunk a kérdés irányultságánál :) Természetesen, ha szeretsz egy állatot lehet bármilyen keverék vagy 3 lábú fél szemű ne adj isten tk nélküli... :)
utolsó válaszoló, tudsz nekem olyan képet mutatni, ahol egy 3 hónapos törpe pincser kisebb mint ami a képen van az anyjával együtt?
köszönöm a linket.:)
Én is keresgéltem ezen az oldalon is, fontos számomra, hogy ne legyen idősebb 5-6 hónaposnál a kutyus és ilyen nem igazán van menhelyen, sőt még fajtamentőknél sem nagyon...
De ha tudsz ilyet szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!