Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ötlet, mi lehet ez? Duzzanat...

Ötlet, mi lehet ez? Duzzanat a kutya baloldali koponyáján!

Figyelt kérdés

Vasárnap volt két hete,hogy reggelre megduzzadt a kutyám koponyájának a bal fele,főleg a füle felett... Amúgy jó étvágyú és mozgékony volt a korához és a betegségéhez képest (10éves,csípő)...

Csütörtök reggelre a bal szemét alig tudta kinyitni és nagyon bágyadt lett,még a séta és a vacsi sem izgatta! Természetesen elvittem orvoshoz. Megnézte a fülét, nincs gyulladásban, de masszázsra érzékeny volt és maga a duzzanat is! Több mint 40 fokos láza volt.

Igazság szerint ő azt mondta, hogy ütésre gyanakszik.. Ledöbbentünk, mert imádjuk, nem bántottuk és senkinek esélye sem lett volna rá,mert séta közben nem megy távol tőlünk és amúgy is folyamatosan figyeljük!

Adott neki antibiotikumot! Péntek délutánra már látható volt a javulás, szombatra szinte teljesen helyrejött, csak minimális duzzanat volt a buksiján.

Szombaton visszavittük,most alaposabban megtudtuk nézni,mert nem volt fájdalma és nem találtunk rajta csípés jelét, ez is egy opció volt a duzzanatra.. Illetve még a kullancsot is kérdezte, de nem volt benne, mert allergiás is, és folyamatosa kenjük a sebeket és ilyenkor át is nézzük az egész testét!

Eltelt egy hét, minden jól ment, de szombaton észrevettem,hogy megint duzzad a koponyája... És most nem is annyira a füle felett,hanem inkább a füle és szeme közötti részen. Ma reggelre megint alig tudta kinyitni a szemét! :(

Természetesen viszem dokihoz, de örülnék, bármilyen tanácsnak, ha valakinek volt ilyenféle tapasztalata!

Elég rendesen be vagyok parázva mi baj lehet, úgyhogy a lehurrogó hozzászólásokra nincs szükségem!

Köszi előre is!!!

2014. szept. 8. 07:37
 1/3 A kérdező kommentje:
Az első alkalommal mikor a duzzanatot vizsgálta a doki, mondta,hogy érdekes, mert valahol kemény, valahol meg puha, mintha folyadék lenne benne!
2014. szept. 8. 07:39
 2/3 anonim ***** válasza:
eséstől, lehet, beüti a fejét, de szinte kizért, hogy egy ilyen sűrűn előforduljon, ha irod, hogy a kedve jó. Vigyétek el egy alaposabb kivizsgálásra, esetleg mintát venni a duzzanatból, hogy mit találnak benne. jobbulást nektek!
2014. szept. 8. 08:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ma viszem dokihoz mindenképp, csak igazából úgy érzem a doki is ötletel... :(

Sajnos anyagilag nem vagyok eleresztve, de nyilván megmozgatok minden követ...

2014. szept. 8. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!