Mi az esély, hogy el tudjam ajándékozni beteg kiskutyám? Reális az elajándékozás? Gyönyörűszép fajtatiszta bichon havanese, kölyöknek nézik még most is sokan.
Figyelt kérdés
Hozzáteszem, nem azért beteg, már 8 hónapos kora óta szerettem volna,közben most másfél évesen jött ki rajta az epilepszia.Állítólag még kinőheti, nem tudom igazat mondd e az orvos, mert kettőnél is voltunk, min a kettő más tanácsokkal látott el.Az elajándékozás oka, hogy terhes lettem 40 felett, veszélyeztetett.Férjem egész nap dolgozik.Van egy kisfiunk.Őt is el kell látni.Meg a kutyakozmetikus sem két fillér.Nem tervezett gyerek,a kutyát is a gyereknek hoztuk, persze mi gondozzuk, de mindenki imádja, de most így hogy lássam el a kicsi gyereket és a kutyát is?Ráadásul amióta terhes vagyok, úgy érzem ki akar sajátítani, el sem mozdul mellőlem.Szóval nehéz, de nekem gyereket is kell altatnom este, ő meg csak csahol utánam.Nem minden szobába bejáratos,de ha nem jöhet utánam kaparja az ajtót, csahol, stb.Férjem már többször kizárta a garázsba emiatt, de ott is folytatja.Óriási garázsunk van, sem hiszem, hogy a bezártság miatt csahol.Tegnap este is mint egy gyereket egy órán át altattam. :(2014. szept. 7. 18:56
12/13 anonim válasza:
Ha nem megy együtt a dolog,nyugodtan keress neki új gazdát.Betegen is lehet jó gazdát találni neki,ha szerződéssel,ivartalanítási kötelezetséggel adod,különben könnyen szaporítóhoz kerül,akinél nem szempont,hogy epilepsziás kutyát nem szabad tovább szaporítani,mivel öröklődhet a betegség.Felveheted a kapcsolatot a bichon fajtamentőkkel,közvetítésben,tanácsadással segíthetnek.Amúgy meg te döntöd el,mi az amit vállalni tudsz,mi az,amit nem,az adott körülmények között.
13/13 Imola Ágnes válasza:
SEmmi, de semmi gondod nem lenne, ha kicsit előre gondolkodnál: lásd kozmetiksu, és megnevelnéd a kutyádat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!