Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi az esély, hogy el tudjam...

Mi az esély, hogy el tudjam ajándékozni beteg kiskutyám? Reális az elajándékozás? Gyönyörűszép fajtatiszta bichon havanese, kölyöknek nézik még most is sokan.

Figyelt kérdés
Hozzáteszem, nem azért beteg, már 8 hónapos kora óta szerettem volna,közben most másfél évesen jött ki rajta az epilepszia.Állítólag még kinőheti, nem tudom igazat mondd e az orvos, mert kettőnél is voltunk, min a kettő más tanácsokkal látott el.Az elajándékozás oka, hogy terhes lettem 40 felett, veszélyeztetett.Férjem egész nap dolgozik.Van egy kisfiunk.Őt is el kell látni.Meg a kutyakozmetikus sem két fillér.Nem tervezett gyerek,a kutyát is a gyereknek hoztuk, persze mi gondozzuk, de mindenki imádja, de most így hogy lássam el a kicsi gyereket és a kutyát is?Ráadásul amióta terhes vagyok, úgy érzem ki akar sajátítani, el sem mozdul mellőlem.Szóval nehéz, de nekem gyereket is kell altatnom este, ő meg csak csahol utánam.Nem minden szobába bejáratos,de ha nem jöhet utánam kaparja az ajtót, csahol, stb.Férjem már többször kizárta a garázsba emiatt, de ott is folytatja.Óriási garázsunk van, sem hiszem, hogy a bezártság miatt csahol.Tegnap este is mint egy gyereket egy órán át altattam. :(
2014. szept. 7. 18:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
2014. szept. 7. 20:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha nem megy együtt a dolog,nyugodtan keress neki új gazdát.Betegen is lehet jó gazdát találni neki,ha szerződéssel,ivartalanítási kötelezetséggel adod,különben könnyen szaporítóhoz kerül,akinél nem szempont,hogy epilepsziás kutyát nem szabad tovább szaporítani,mivel öröklődhet a betegség.Felveheted a kapcsolatot a bichon fajtamentőkkel,közvetítésben,tanácsadással segíthetnek.Amúgy meg te döntöd el,mi az amit vállalni tudsz,mi az,amit nem,az adott körülmények között.
2014. szept. 8. 08:53
 13/13 Imola Ágnes ***** válasza:
SEmmi, de semmi gondod nem lenne, ha kicsit előre gondolkodnál: lásd kozmetiksu, és megnevelnéd a kutyádat....
2014. szept. 9. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!