Bélfertőzés?! Lent!
Szia! Nekem is ilyesmi problémám van, csak nincs véres hasmenés, hanem csak szimpla hasmenés. A kedve jó. Ma megyünk el a dokihoz hogy mégis mi lehet a baj. Reggel kiraktam egy kérdést, hátha tudnak segíteni nekem addig. Erre valamelyik nagyokos annyit írt h baktériumos fertőzés lehet. Azóta senki. Úgyhogy ne nagyon számíts mások válaszára :(
De ha jól tudom akkor a parvovírus legfőbb tünete a véres hasmenés és a bágyadtság. Én a helyedbe felhívnék még egy dokit. De semmi képpen ne hagyd magára, ha meg tudod oldani.
Nézd meg, van-e láza. Ha van, én nem hagynám magára semmiképp. Ha nincs, akkor gondoskodj róla, hogy elég vize legyen és mielőtt otthon hagynád, még vidd ki a dolgát végezni. Az, hogy most pihen, lehet a kimerültségtől (hasmenés + doki) illetve amit szoktak adni ilyesmire annak is lehet pici nyugtató hatása.
A fura szag lehet a gyógyszertől is, meg a hasmenéstől is.
Ha holnapra nincs jobban, akkor mindenképp újra doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!