Vajon megtartsam az ideiglenes kutyámat?
Én a mentett kutyikkal is igyekeztem dolgozni. Persze nem ÖV meg sport szinten, bár egyszer találkoztam egy jack-russel-rotti mixxel, aki úgy fogta a segédet, hogy sok tk-s kutya megirigyelné (az egyetlen probléma az volt vele, hogy "jajj fifikére tudunk vigyázni" helyről jött és kissé kettyós volt civilben)... aki meg engedelmességnél nagyon ügyi volt, persze hogy vitték azonnal uh az alap dolgok után az ilyen kutyák hamar mentek gazdisodni.
Szóval a jó helyről származó kutyák belül megbízhatóbbak, tudod mit kapsz a "csomagban"... mondjuk ez sem mindig igaz... pl. az én dobimnál sem... retteg az ÖV-helyzetektől, de csak mert nem elég magabiztos még
na igen...kinek mi jelenti az örömet a kutyázásban...
Mondjuk ha benne van a kutyában, lehet jobban járna egy hasonló mentalitású gazdival
Ez a kutyasuli meg olyan dolog, hogy nem minden kutyának jó az egyik, vagy a másik...én a dobi miatt otthagytam a beváltat és megnéztem a város összes suliját...most fél órát buszozunk ha nincs itthon a kocsi
Tatabányán nulla kutyás élet van, ismerősöm panaszkodik mindig :(
Meló mellett 3 aktív kutya...hát igen, nehéz szülés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!