Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges, hogy tenyésztők?

Lehetséges, hogy tenyésztők?

Figyelt kérdés

Ma találkoztam egy lánnyal, aki elmagyarázta, hogy ő és a nővére tenyésztők, de az utóbbi időben csak ő maradt. Azt állítja, hogy Dán Dogot, Dalmatát, Yorkit, Kishu Inut, Rotwailert tenyésztenek.

Megkérdeztem, hogy van-e a tenyésztetüknek hivatalos bloguk, erre azt felelte, hogy nincs, de vannak papírjaik és engedélyük. Lehetséges, hogy ennyi mindent tényleg tenyésztenek, és csak 'még' nincs bloguk?

2014. szept. 5. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
nem. egyik sem.
2014. szept. 5. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Kamu... Inkább szaporítónak nevezném, sajnálatos...
2014. szept. 5. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Tipikus szaporítók. Főleg hogy Kishu Inu kennel egyébként nincs is az országban.
2014. szept. 5. 15:41
 4/9 sippara ***** válasza:
88%
Dán dog kennel meg az egész világon nincs.
2014. szept. 5. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
h már itt tartunk, "Rotwailer" sincs:)
2014. szept. 5. 15:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Régen előfordult, hogy egy tenyészeten belül akár három fajtával is foglalkoztak, manapság általában csak egyel, mert még egy fajta tenyésztése is igen költséges. A csaj vagy hazudott, vagy szaporítók.
2014. szept. 5. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Szaporító...

Én a helyedben feljelenteném ;)

2014. szept. 5. 16:36
 8/9 Raging Storm ***** válasza:
100%

Szerintem azok a bizonyos papírok a NAVot is igencsak érdekelnék.. Egy próbát megérne..

A legjobban úgy lehet kiszűrni a szaporítókat, hogy megkérdezed, mi a célja a tenyésztésnek?

Egy tenyésztő órákig tud neked regélni a fajtáról, a fajta nemesítéséről, célokról. A szaporító több mint valószínű, hogy csak hebegni habogni fog..

2014. szept. 5. 17:00
 9/9 Imola Ágnes ***** válasza:
Kérdés még az, hogy milyen eredményei vannak a kutyáknak, kik a szülők, stb. Sokan egy egészségügyi könyvre is azt mondják, hogy van papírja, szóval ezek alapján simán szaporító...+ kissé sok a fajta... hacsak nem kőgazdag, akkor gyanús...
2014. szept. 9. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!