Ha a kutyát ivartalanítom tovább él igaz?
?
Az egészséges hormonműködés az egész szervezetre kihat.
Mondjuk azt, betegségmegelőző hatásuk van és a sejteket is védik.
Most akkor gondold végig ennek az ellenkezőjét.
Ha a kutyát te ivartalanítod, valószínűleg nem marad életben és erről le is beszélnélek sürgősen.
Gyermeked meg lehet még. Ha olyan párt találsz, aki belemegy abba, hogy örökbe fogadjatok, az a gyerek a tied lesz, mert te fogod nevelni. Te leszel az anyja.
Nekem ismerősöm évek óta mindenféle orvosi kezelést próbált már és nem marad terhes. Lassan eléri a 40 évet. Tele gyógyszerekkel, injekciókkal a szervezete, már ők is az örökbefogadáson gondolkodnak.
Ha hormonokat szedsz, akkor sokkal jobb esélyeid vannak a normális hormonszintek miatt, mint annak, akinek meg van minden hormonképző szerve, de nem is tud róla, hogy nem működik, vagy kimerül és nem pótolják.
Nem véletlenül jönnek elő betegségek közvetlenül a klimax időszak után. Leesnek a hormonszintek és azonnal kezdődnek a bajok.
Az állatoknál nagyon gyakori a méhgyulladás, daganat és az ivartalanítással ezt kizárják, de a veséjük, szivük még ugyan úgy tönkremegy, ha eljön az ideje, de ezt sem nagyon lehet egy kalap alá venni a te eseteddel.
Érthető, de ezen túl kell lépni egyszercsak.
Nekem is vannak gondjaim, nekem még azt sem tudják, mi okozza, évek óta nem tudják, de azt mondták, elképzelhető a bénulás is. Akkor nem tudok majd járni, vagy fogni és amikor ez kiderült, akkor pár hónapja voltam együtt a barátommal. Azóta sok vizsgálat volt és sokminden javult más meg romlott. Évek teltek el és van már gyerekünk is.
El kell fogadni, mindenkinek jut valami előbb utóbb és neked az elejétől és az, ami. Legalább tudod, mire számíts és hidd el, lesz akit ez nem fog zavarni, ha majd téged sem zavar már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!