American staffordshire terriert lehet lakásban tartani?
Figyelt kérdés
Nagyerdei második emeleti négyemeletes két szobás lakás.
Napi négy- öt séta, hétvégén 15 kilométer naponta.
Nincs vele különösebben probléma, nem ugat, nem szed szét semmit. Vajon szenved itt fent? Lakásban jol érzi magát?
2010. jan. 17. 20:17
1/7 anonim válasza:
Szerintem jól,nekünk is lakásban született a kis stafford kutyánk. Abban a bérházban 5 ilyen kutya volt.
2/7 anonim válasza:
Szerintem amit leírtál, az elég neki, ha nem tombol és rendezi át a lakást unalmában.
Amúgy lehetne még néha egy-egy új trükk megtanulását beiktatni, és akkor biztos le van fogalalva az agya is :)
3/7 anonim válasza:
Hát...jobban érezné magát udvaron, de ha nagyon szeretnél, akkor lehet, de akkor tényleg sokat kell vele foglalkozni.
4/7 anonim válasza:
Nálunk óriási kert van a kutya mégis inkább bent szeret lenni. Szerintem lakásban jól érzi magát, mivel a gazdi is ott van és szerintem neki ez számít. Sokat kell sétáltatni, aztán este sincs gond vele mert úgy elfárad hogy végig alszik:)
5/7 anonim válasza:
Az enyémet is lakásban tartottam! Semmi baj nem volt vele!
Szerintem eleget mozgatod! Jó dolga van!
A trükköket az enyém is nagyon szerette, tulajdonképpen még pitizni is megtanítottam, ami röhelyes egy kicsit, de le kell foglalni az ő agyukat is! :D:D
6/7 anonim válasza:
Tök jól elvan, sőt a gazdi közelsége szerintem a lényeg! Megfelelő mozgással szerintem egy lakáskutyának sokkal jobb dolga van, mint sok kerti társuknak.
7/7 anonim válasza:
Egy kutya nem tud hazudni arról, hogyan érzi magát. Ha rosszul érezné, látnád rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!