Futáshoz kutya?
Figyelt kérdés
Sokat futok és nincs társam, egyedül vagyok egy nagy kertes, nagy udvaros házban. Gondoltam egy kutyára, amit magammal vinnék futni is. Létezik olyan kutya, ami kibírna napi 1,5-2 óra (kb. 12-15 km/h sebességgel) folytonos futást (egyenes , föld úton)? persze ha megszomjazna akkor megállnék neki vizet adni stb. és ha igen, akkor hogyan szoktassam rá?
köszi!
2014. szept. 3. 21:11
11/12 anonim válasza:
Szinte bármilyen aktívabb keverék megtesz. Én napi másfél-2 órát bringázom a sajátjaimmal változó tempóban, mind nagyon élvezi. Egy vadászkutya keverékem van, egy pit bull szerű kutyám és egy husky. A legtöbb mozgást a husky igényli, szerintem neki nem is elég, ha csak futsz vele, jobb bringázni vinni.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A közeli menhelyről szeretnék örökbe fogadni, csak azt nem tudtam, h milyen fajtát keressek. Volt kutyám, egy 16 éves, tehát tudom hogyan kell velük bánni és milyen igényeik vannak.
2014. szept. 4. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!