Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha felnőtt leszek menhelyen...

Ha felnőtt leszek menhelyen akarok dolgozni, sokat kell hozzá tanulni?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez jó döntés? Én nagyon szeretem a kutyákat és szeretnék velük foglalkozni, megmenteni őket, segíteni rajtuk stb...de állatorvos nem akarok lenni.

13/L

2010. jan. 17. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Mehelyen csak önkéntesként dolgozhatsz, azért pénzt nem kapsz. Esetleg lehetsz gyepmester, ahhoz egy OKJ-s képzést kell elvégezned, de tudnod kell, hogy az nagyon kemény dolog.
2010. jan. 17. 18:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Mmint ezt a szeretet nem úgy kell érteni, hogy meglátok egy képet és egyből elkezdek izélni, hogy de cuki. Élőbe szeretem őket, tudok velük társalogni,értem, hogy az én kutyám mit akar..szóval értitek, nem?
2010. jan. 17. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen értem. :) 1. voltam.
2010. jan. 17. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
énis ugyan így vagyok:D én amerikába, houston-ba az állatvédő ligához(HSPCA) :D L/16
2010. jan. 17. 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

egyem a kis naív eszeteket...

na, majd ha felnőttök meglátjátok, hogy az élet nem ilyen könnyű. ha nem szeretnél állatorvos lenni, akkor legyél az állatorvos asszisztense. abból legalább megélsz...

2010. jan. 18. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!