Hol találhatnék ingyen elvihető spánielt Hajdú-Bihar megyében?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 15:52
11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szaporító. Egy értelmes válasz tényleg volt.
2010. jan. 19. 20:00
12/20 anonim válasza:
Ingyen kell, és nem utazni képtelen vagy érte. Felülök a vonatra és elviszek neked házhoz egy ingyen kutyát, sőt, még az ajtón is beviszem ne kelljen kikelned a fotelből. Remek gazda leszel, remélem sosem kerül kutya a kezed alá.
13/20 A kérdező kommentje:
több választ nem fogadok el!
majdnem az összes válasz hülyeség!!!
2010. jan. 20. 19:33
14/20 anonim válasza:
Esetleg ha lopol akkor ingyen lesz. De amúgy senki nem ad. Esetleg akkor ha valami nem stimmel benne.
15/20 A kérdező kommentje:
Mindenki csak úgy megvádol hülyeségekkel. Egyáltalán semmi okotok rá. Az, hogy miért akarom ingyen az az én dolgom.Ezért nem vádolhat meg senki. Minek válaszoltok?! Mindenki tartsa meg magának a véleményét?! Még akkor is, ha hülyeség.
2010. jan. 22. 17:00
16/20 anonim válasza:
Figyi, ez egy ilyen oldal, ahol az emberek leírják a véleményüket. Speciel az enyém is az, hogy nem kéne ragaszkodnod a spánielhez, ha nincs pénzed rá, de ez most részletkérdés.
De azért ez egy kicsit nagyképű hozzáállás a részedről, amit írtál. Vállalni kell az ilyen kérdések következményeit ezen az oldalon :)
17/20 anonim válasza:
Igaza van az elözö válaszolónak. :)) Ahogy neked irnak hülyeséget ami szerinted hülyeség. Épp úgy te is irhatsz hülyeséget másnak a kérdéseire. Ennyi
18/20 anonim válasza:
Szerintem ha akarsz egy kutyát akkor inkább vedd meg és biztos hogy nem beteg, hogy fajtatiszta... Inkább költs rá 50 ezer forintot ( nem tudom mennyibe kerül egy ) mint hogy lehet hogy keverék és fél év mulva 1 méteres lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!