Légcsőszükülete van a 3 hónapos labimnak. Szerintetek kinőheti? Vagy ez már egész életére szól?
Sehol nem olvastam,hogy bárki azt mondta volna,hogy add vissza.Sőt,kötelességed a gondját viselni.
Itt többen azt sérelmezték,hogy az ilyen ismerőseid tesznek tönkre egy fajtát,amiért küllemben talán megegyező,de egészségileg totálkáros kutyákat gyártanak,és adnak el.Mindenféle kötelező dolog nélkül.
A kutyatenyésztés nem való mindenkinek,akinek nincs hozzá elég ismerete,tudása és PÉNZE (merthogy a tenyésztés nagyon nagyon sok pénzbe kerül) az ne csinálja.
Én sem műtök meg egy embert se,pedig érdekel a téma és a tévében már sokat láttam!
Senki nem mondta, hogy add vissza, csak azt, hogy a kis szapi haverodat keresd fel a számlákkal, hátha elmegy a kedve a beteg kutyák gyártásától.
Egy légcsőszűkületes kutyával meg elfeledheted a boldog rohangálós kölyökkort, sőt úgy általában a rohangálást, mert élete végéig a kezelések mellett is figyelned kell rá, hogy ne pörögjön be, mert akkor fulladni fog...
Mellesleg én nem röntgenre vinném a helyedben, hanem endoszkópos vizsgálatra. Drágább, de biztosabb. Röntgennel csak akkor tudják megmondani biztosra hogy légcsőszűkület-e, ha éppen köhög amikor "fényképezik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!