Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Légcsőszükülete van a 3...

Légcsőszükülete van a 3 hónapos labimnak. Szerintetek kinőheti? Vagy ez már egész életére szól?

Figyelt kérdés

2014. szept. 2. 09:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Te se vagy normális, hogy beteg kutyáért pénzt adsz... Én a helyedben tuti dörömbölnék a kedves szaporító ismerőseid ajtajánál, kezemben az állatorvosi számlával. Az ő felelősségük, hogy ne genetikailag defektes kutyát "gyártsanak le". Ha tényleg légcsőszűkület, akkor ezzel eléggé mellélőttél, mert nem lesz "boldog szaladgálós gyerekkor". Amúgy nem csak a szülőket kell nézni. A nagyszülőktől, dédszülőktől, ükszülőktől is örökölhette a betegséget. Azon a pénzen, amit állatorvosra elköltesz már vehettél volna tenyésztőtől, törzskönyves kiskutyát. És a lelked is megnyugodna, hogy nem egy "fogyatékos" kutya gazdája vagy.
2014. szept. 2. 16:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kérek mindenkit, hogy ne kritizálja a választásom, én egy egyszerű kérdést tettem fel, amikor úgy döntöttem az ismerősömtől veszem a kutyát, az az én döntésem volt. Tisztában vagyok vele, hogy máshogy is dönthettem volna, nem a pénz miatt döntöttem így. Dörömbölhetek az ismerősöm ajtaján, de attól a kutyának nem lesz jobb! Fogja fel mindenki, hogy ő az én kutyám, és én nem akarom visszaadni őt. Mondhatja bárki, hogy hülye vagyok, de szeretem, és együtt megbirkózunk a betegséggel (ha az). Ma megyünk újra orvoshoz, remélem ma kiderül, hogy mi a baja konkrétan.
2014. szept. 3. 07:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Sehol nem olvastam,hogy bárki azt mondta volna,hogy add vissza.Sőt,kötelességed a gondját viselni.

Itt többen azt sérelmezték,hogy az ilyen ismerőseid tesznek tönkre egy fajtát,amiért küllemben talán megegyező,de egészségileg totálkáros kutyákat gyártanak,és adnak el.Mindenféle kötelező dolog nélkül.

A kutyatenyésztés nem való mindenkinek,akinek nincs hozzá elég ismerete,tudása és PÉNZE (merthogy a tenyésztés nagyon nagyon sok pénzbe kerül) az ne csinálja.

Én sem műtök meg egy embert se,pedig érdekel a téma és a tévében már sokat láttam!

2014. szept. 3. 11:53
 14/14 anonim ***** válasza:
59%

Senki nem mondta, hogy add vissza, csak azt, hogy a kis szapi haverodat keresd fel a számlákkal, hátha elmegy a kedve a beteg kutyák gyártásától.

Egy légcsőszűkületes kutyával meg elfeledheted a boldog rohangálós kölyökkort, sőt úgy általában a rohangálást, mert élete végéig a kezelések mellett is figyelned kell rá, hogy ne pörögjön be, mert akkor fulladni fog...

Mellesleg én nem röntgenre vinném a helyedben, hanem endoszkópos vizsgálatra. Drágább, de biztosabb. Röntgennel csak akkor tudják megmondani biztosra hogy légcsőszűkület-e, ha éppen köhög amikor "fényképezik"

2014. szept. 4. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!