Van rá esély, hogy egy enyhe csípőízületi diszplázia elmúlik?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egy örökletes betegség és nem lehet vele mit csinálni csak szinten tartani, de ha kezeljük(úszni viszem a kutyát és kap ízületvédőt) nincs rá esély, hogy teljesen helyre jöjjön?2014. szept. 1. 12:32
1/4 anonim válasza:
Mivel ez egy csontos elváltozás, helyre nem jöhet, viszont talán tünetmentessé lehet tenni. "Elmulasztani" csak műtéti úton, de ha tényleg csak enyhe, akkor én nem vinném bele a kutyámat egy műtétbe.
2/4 anonim válasza:
Az enyhével nincs semmi gond. Megfelelő súlyban tartani a kutyát, nem vinni túlzott ugrálós megterhelésre ,némi zöldkagyló .
3/4 anonim válasza:
egyáltalán nem bizonyitott a DP öröklődő mivolta. és kérdés, hogy az enyhe, mitől enyhe? lehet még lazák az izületek, nem egész gömbölyű a csontfej, kicsi a vápa, sok a felrakódás stb. Linkeld be a felvételt. nem vagyok orvos, de több száz röntgent láttam már, hátha tudok segiteni.
4/4 anonim válasza:
Igen,ha nagyon izmossá teszed a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!