Diszplazia szuresrol, doki adott lemezt benne csipo es konyok rgt. Aztan most mi az elso lepes? Kiertekeltetni akarom, elso korben kihez hova menjek hogy kapjak tanusitvanyokat?
Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 19:47
1/8 anonim válasza:
A fajtád ETSz-éhez fordulj. Ők megmondják, hogyan tovább.
2/8 anonim válasza:
Hülyeség, nem az ETSZhez kell, hanem egyből a Kisállat ortopédiai Egyesülethez.
3/8 anonim válasza:
Az én fajtámnak pl nem a Kisállat ortopédiai Egyesület az elfogadott bírálója. Sőt..már az sem mindegy, melyik orvos csinálja a röntgent.
4/8 anonim válasza:
Akkor kinek a bírálatát fogadják el?? :D
És mi az h nem mindegy ki csinálja a röntgent? Ha a röntgen jó minőségű és értékelhető? Kicsit korrupció gyanús szabályok - ami most vagy nem igaz, vagy ennyire hülye a klubod vezetősége/vagy ennyire korrumpálhatóak.
5/8 anonim válasza:
Időpont ma 12:44
Halvány fogalmad nincs, miről beszélsz.
6/8 anonim válasza:
Kérdező..milyen fajtájú a kutyád?
7/8 anonim válasza:
Akkor felhomályosíthatsz ;o) M
Melyik klub az amelyik nem fogadja el a (független) Kisállat Ortopédiai Egyesület bírálatát?
Melyik független szervét fogadja akkor el?
Melyik állatorvosnál lehet röntgent csináltatni?
8/8 anonim válasza:
Miért nem küldte el eleve a doki bíráltara a felvételeket? Én úgy szoktam, hogy eleve szólok, hogy bírálatot is szeretnék a felvételekről és akkor a doki úgy készíti el, hogy az MKOE elfogadja, és azonnal küldi is nekik. Épp a múlt héten jött meg a fiatalabb kutyám bírálati eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!