Ti a nagytestű kutyákat, vagy a kistestű kutyákat szeretitek jobban?
Akik még sosem láttak nagyot vagy éppen kicsit, akkor szerintem ne írjanak.
A Trollok kíméljenek!
UI: Köszönöm a válaszokat :)
NAAAAAGY!!!
(bullmasztiff, cane corso)
Most épp amstaff is van, nekem ő már közepes :)
Nekem első kutyám csivava volt, úgyhogy talán ezért is imádom az összes kistestű kutyát :) Kiss pukkancs a legtöbb, de akkor is, haláli jó fejek! :)
Kicsiket és közepeseket szeretem jobban, mert a nagyoktól kicsit tartok, eleve nem vagyok egy nagy darab ember... A futtatóban elsodort egy rottweiler, hát olyan kutya inkább nem kéne :D A pitbull, stafford jellegű kutyáktól is tartok, de pl. a bullterrierektől nem. Az uszkároktól meg konkrétan félek XD
Most egy közepes méretű (14kg) keverékem van, de unokatesómnak németjuhásza és boxere van, azokat is szeretem nagyon, de NEKEM nem kéne ekkora kutya.
Bár most kistestűm van, mert lakásba anya nem támogatja a nagyot, és a kicsi kutya is jobb, mint a semmilyen kutya.
De a szívemhez a nagy, mackós kutyusok állnak közel. A kedvenc a Berni pásztor, egyszer beszerzek egyet. Amikor már biztosítani tudom számára a megfelelő körülményeket, és nem csak sétakor lát füvet. :)
Ismerősök normális kis testűjével tök jól elvagyok, kiélek dajkálós, ölbe vevős énemet rajtuk :D
Első kutyám 15 kg-os volt, igazi KUTYA. Most roti-nj keverék.
Hozzám a közepes-nagy testűek állnak. A túl nagy testű, nehézkes fajták sem nekem valóak, ahogy a picik se igazán.
Egy a lényeg: normális idegrendszerű, jó fej kutya legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!