Valaki segítsen, a kutya borzaszto gödröket ás, már megvertem érte de eddig semmi. Németjuhász és 1éves, valami tipp?!
Napi 4-5 óra aktív foglalkozás megvan? Nem hiszem..
Sétálni rendszeresen viszed, legalább 2 órára egy nap?
Alapengedelmesség megy? Ha nem akkor itt kezd el az egészet.
Valakit nem zavar, hogy ás a kutyája, engem iszonyatosan zavarna, hiszen eddig semmi kárt nem tett a kertben és ha hirtelen ásni kezdene én addig törném magamat ameddig nem tudnám mással lefoglalni és elterelni a figyelmét! Nem verni kell a kutyát abból nem ért!Foglalkozz vele és fáraszd le NAPONTA!
Én is csak azt tudom írni, amit előttem:
Fizikai és szellemi lefárasztás minden nap. + kutyasuli.
A kutyát nem verjük, már csak azért sem, mert szart sem ér, legfeljebb fél tőled a kutya.
Ötlet:
Ha elkezd ásni, dobj oda egy kavicsokkal negyedig-harmadig töltött üdítős palackot úgy, hogy ne lássa, hogy te dobod. Derült égből a villámcsapás. De abban a pillanatban dobni kell, amint elkezd ásni, úgyhogy ehhez kell türelem, kitartás. (Nem a kutyához kell hozzávágni, hanem mellé.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!