Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor a héten mentem a német...

Mikor a héten mentem a német tanáromhoz, akkor a kutyája a térdhajlatomnál megkapott. És, hogy szerintetek mennyi az esélye annak hogy elkaptam tőle valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok, lenne egy kérdésem. Mikor a héten mentem a német tanáromhoz, akkor a kutyája a térdhajlatomnál megkapott. És, hogy szerintetek mennyi az esélye annak hogy elkaptam tőle valamit. Meg oltva, féreg hajtózva lehetett-e a kutyája. Mindig szépen fertőtlenítem és kenem krémmel, de tegnap este fürdés után befehéredett az egész seb belseje, és ez mitől lehetett. (Orvoshoz nem mentem el vele, és a szüleimnek se mondtam el, és a német tanáromnak se. Szerintetek elmondjam nekik?) Egyébként kb. egy centi hosszú, kb. két miliméter széles és kb. 1-2 miliméter mély.

#kutya #betegség kutyahaapás
2014. aug. 30. 12:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ. Már nagyon szép a sebem. DE új némettanárt nem keresünk, mert Ő egy idős néni és 1-5. osztályig olyan némettanárok voltak az iskolában akik nem tanítottak semmit. És tavaly kaptunk 6. osztályban egy normális tanárt akivel behoztunk minden lemaradást és a külön némettanárommal még pótolgatjuk a hiányosságokat és a saját lakására járok 1500 forintért egy órát tart meg nekem. Heti kétszer és mindig szeretettel vár. És segít készülni az órákra, a házit ha nem értem elmagyarázza segít megírni. Ezért nem keresünk újat. Remélem megértitek.
2014. szept. 7. 11:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért emelted ki a kérdést? Ha valamit elkaptál volna, az már látszana.
2014. szept. 23. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Feltétlen mondd meg a német tanárodnak, hogy máskor kösse meg a kutyáját, vagy ha mész addig zavarja el mellőled, mert harap.
2014. szept. 24. 08:10
 14/14 anonim ***** válasza:
40%
Emeld ki neg parszor, nem volt elegszer kint a mar megvalaszolt kerdes.
2014. okt. 3. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!