Milyen egy golden retriever?
a 8-as válaszoló mindent pontosan leírt.
Szóval olvasgasd, és értelmezd.
OFF:
A Buksit nagy betűvel kell írni, a golden retriever-t nem. Lehet, hogy te annyira nagyon szereted, hogy nagy betűvel akarod írni, ez nem baj (hibás, de hát kit érdekel ez már a mai világban), viszont a kérdezőt nem kell lehurrogni érte, hogy ő nem tette, mivel így a helyes az írásmódja.
ON:
Egyébként nekem nem goldenem van, de egy barátnőm szokott egyet sétáltatni, és párszor voltam már velük. Hihetetlen okos kutya, sose volt kutyasuliban, mégis rengeteg mindent tud, de ehhez az kellett, hogy a gazdája tudja, hogy kell megnevelni. Most már idősödik, nem hall már olyan jól, de kézjelekre ugyanúgy reagál. A napi sétát még most is igényli.
Köszönöm a válaszokat!:)
8-as én tudom hogy értetted illetve gondolom ezért volt fura amit 13-as írt de nem veszem magamra, ha olyat írnak sem. Én a kérdéseimre szerettem volna választ (kaptam is) és szívesen elfogadok tanácsokat, tapasztalatok is érdekelnek.
Nem vagyok valami nagy "gyakorikérdéses" ritkán járok ide, mivel tudom, hogy máshol okosabb választ is találhatok sokszor.
És azt is tudom, hogy hiába van egyes kutyafajtáknak általános jellemzői nyilván eltérhetnek, főleg keverék kutyusok esetében. Ezért is lényegesek a tapasztalatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!