Milyen egy golden retriever?
Addig ne akarj kutyát, amíg nem tudod rendesen leírni a nevét!
És ezek az adatok fent vannak a neten... De persze, minek is írnád ki, és törnéd a fejed, ha mások utánajárhatnak.
A 130 centis kerítést át tudja ugrani, de a szökés ivartalanítással és megfelelő foglalkozással kiküszöbölhető.
Kutyasuliba annyit kell vinni, amennyit szükséges.
Az sem mindegy, honnan veszed: tenyészeteket keress,ne a jófogáson stb oldalon keresgélj.
mert akkor hogy van leírva a neve?:D és képzeld kerestem meg találtam csomó dolgot de ezekre nem kaptam választ:D
Köszönöm segítőkészséged!
Számomra a legjobb fajta a golden.
Nekünk kb. 1,5 négyzetméteres a kutyaház, kennel nincs, mindig szabadon van az udvaron.
Nagy a mozgásigénye, arra mindenképpen oda kell figyelni.
Nem vittem kutyasuliba, szinte minden számunkra szükséges parancsot meg tudtam tanítani neki, sokat foglalkoztam vele,okos és szófogadó.
Néha kicsit lusti :)
Ha nagy az udvar, sokat sétáltatod, lefárasztos, nem akar majd elszökni, illetve szerintem akkora kerítést nem tud átugrani.
Ismerősöm találta és lehet befogadnénk. Keverék kutyus igazából de goldira hasonlít:)
Köszönöm a normális válaszolóknak.
Első és hatodik válaszadó!
Golden Retrievert is írt a kérdező!
Kérdező!
Fogadd be a kutyust, ha el tudod tartani, és mindent meg tudsz neki adni, amire szüksége van!
9-esnek:
Kisbetűvel írta -.- Ami elég nagy hiba, ha azt vesszük, hogy egy szép kutyáról és egy szép nyelvről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!