Ötletek ÁLLATVÉDELMI kampányra?
Ezúttal NEM vitatémát szeretnék nyitni, hanem tényleg ÖTLETEKET szeretnék kapni, gyűjteni. Nemsokára fogunk készíteni egy állatvédelmi kampányt, ehhez kellenének nekem minél ütősebb ötletek! Mi az, ami a TI figyelmeteket felhívná? Milyen az a plakát, amit ti megnéztek? Amire még otthon is emlékeztek?
Sok-sok ötletet szeretnék kapni!!!!
Illetve ha valaki, úgy érzi, hogy tud nekünk valamiben segíteni, pl az állatok szállítása, vagy plakátok nyomása, terjesztése, bármi, az kérlek benneteket, írjon nekem egy privit! Előre is köszönök mindent, várom az ötleteket, javaslatokat!
És szerintem elég drasztikus javaslatokat lehetne napirendre bocsájtani, pl. Aki nem ivartalaníttat, fizessen valami horribilis összeget, az is, akinek fajtatiszta, de nem törzskönyves. Sokat tisztulna minden fajta vérvonala, ha csak a tenyésztők dolgoznak, és talán lehetne őket is támogatni, és talán olcsóbbak lennének a kölykök, hogy ne legyen szükség szaporításra ("mi csak házikedvencnek akartuk")...
Továbbá aki láncon tartja (mint Mari néni falun), meg nem rendes kajával eteti (nem a házikosztra gondolok, mert az megfelelő), hanem amikor falun látom hogy mosogatószer nélkül mosogatnak, és az szerintük finom ízes lett, azt adják ki a kutyának. Kérdezem: Friss víz? "Há most itta a mosogatólét"... És semmi szilárdat sem kap utána... Ezek is mind tejeljenek, és akkor talán eljutunk oda, hogy csak az tart kutyát, aki felelősségteljes.
én szívesen segítek meg szertkeszteni a plakátot és elküldöm neked e-amilen!
tudom terjeszteni is a plakátokat
kutyákat akartok örökbe adni?
segíteni akaró 13/L
a plakátok címe lehet:
-"Egyszer őket is szerették"
-"Neki szüksége van ránk"
-"Ezt tennénk egy gyerekkel is?"
-"Letudnál feküdni este bűntudat nélkül ,hogy tudod mennyi állat várja a jobb életet vagy mennyi kutya van az utcán"
[link] a férfiaknak ez biztos tetszene egy aláírással "Segíts nekik"
vagy egy szörmés kabát egy olyan felírattal h "kell ez nekünk"
[link] vagy valami ilyesmi
13/L
Én is nagyon-nagyon szívesen szegítek!!! Küldj privit, segítek a plakát szerkesztésében.
Hívd fel az emberek figyelmét, hogy ivartalanítassanak, és akkor nem kell megölniük szegény kis állatokat. Tiltsák be az egzotikus állatok levágást, húsának feldolgozását. pl. ... most egy sem jut eszembe.... :) de együnk csirkét és snassz, a többi állat hadd éljen boldogan, ne nézzetek le sajnálom a csirkéket is. De azért csirke meg szarvasmarha... hát... különbség azért van...
Sajnos manapság az embereket már nem nagyon érdekli az állatvédelem, elmennek a plakát előtt, esetleg le is tépik és jót röhögnek rajta... :(
Ez van, sajnos... :(
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a sok lelkes ötletet, és hogy ilyen sokan akartok segíteni Nekem/Nekünk! Jó dolgokat írtatok, a cicás kép, amit az első oldal utolsó hozzászólója linkelt szerintem túl drasztikus, ami persze jó, és hasznos lenne, de az utcára pl plakát formában nem kerülhet ki, a gyengébb idegzetűek és a gyerekek miatt. Amit a 13 éves kis lelkes segítőm linkelt az első kép tetszik, nem olyan szokványos, és a pasik tényleg jobban megnéznék.
Én valami olyasmire gondoltam, hogy nő és kutya két külön lámpaoszlophoz kikötve, valami "Vele sem tennél ilyet, velük miért?!" szöveggel. Esetleg ugyanez egyik dobozban nő másikban kiskutyák. És erre különböző variánsok.
Elsősorban PLAKÁTok készítésére gondoltam, ezeket egyszerűbb terjeszteni, és olcsóbbak, mint a reklámfilm, amire sajnos nincs meg a keretünk.
Az elsődleges cél ezúttal az utcára kitett, kidobott, megkínzott, elhagyott állatok segítése, és ezen keresztül egy menhelynek való adománygyűjtés lenne, tehát plakát adószámmal ellátva.
Ez van most, de a jövőben megpróbálunk mindenre kitérő kampányt is folytatni majd.
Továbbra is várnám az ötleteket, esetleg linkeket, felajánlásokat bárminemű segítségben, és aki valamiben segíteni tud, az kérem azt is írja oda, hogy miben! Ami a legfontosabb lenne legelőször, az a plakát KINYOMTATÁSA lenne, ez nagyon sok pénz, de ha többen vállalnák kevesebb plakát kinyomása, úgy mindenki segíthetne, és olcsóbban is kijönne talán. Sajnos anyagi keretünk nincs, az egész fotózás egy felajánlás, mindenki ingyen dolgozik benne, ezért is INGYENES segítséget várnánk.
Fontos még, ha valaki esetleg az állatok szállításában tudna segíteni, örökbeadás persze mindig, minden körülmények között, a kész plakátok TERJESZTÉSE, stb.
Előre is nagyon köszönöm, és az eddigieket is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!