Szerintetek ez a kutya fajtatiszta, vagy inkább csak fajtajellegű?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kép alapján nem lehet 100%-osan megmondani, csupán a véleményetekre vagyok kíváncsi.
1.kép: [link]
2.kép: [link]
3.kép: [link]
2014. aug. 29. 10:20
11/16 anonim válasza:
Ja meg aki azt írja hogy keverék meg fajtajelleg azt lepontozod? :D Egy vicc vagy.
12/16 A kérdező kommentje:
"Egyébként ha arra lennék kíváncsi, hogy tényleg fajtatiszta-e, akkor már megkérdeztem volna a gazdájától"
Nem valószínű, hogy saját magamat kérdezgetem..:D
Hol látsz te itt lepontozva bárkit is? Mégis miért pontoznám le azt aki azt írja hogy fajtajellegű, vagy keverék, ha a VÉLEMÉNYÜKRE vagyok kíváncsi? Menj inkább máshová kötözködni, mert ez itt nem jött össze. :)
2014. aug. 29. 11:21
13/16 A kérdező kommentje:
Más kutyájának a nyilvános képeit meg oda rakom, ahova akarom. :) Ha annyira zavarná, hogy más is látja a kutyáját, akkor nem rakná tele vele a fb-ot. :)
2014. aug. 29. 11:22
14/16 anonim válasza:
Fajtatisztána néz ki, de Németjuhászoknál ezt tényleg iszonyat nehéz megmondani (na meg persze egyetlen fajtáról sem lehet).
Törzsköny nélkül fajtajellegű, gondolom ezt tudod. Egyébként nagyon szép kutya.
15/16 anonim válasza:
nem hiszem h fajtiszta lenne,szerintem rottweiler és német juhász keverék!!!
16/16 anonim válasza:
Pattints mellé egy törzskönyvet, akkor azonnal felismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!