Tudna segíteni nekem valaki aki ért a labradorokhoz ill. a kutyafajtákhoz? Azt hiszem át lettem verve!
Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 15:45
11/23 anonim válasza:
Hát ha elvárásaid vannak, legközelebb ne keveréket vegyél.
12/23 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem támadni, normálisan kérdeztem szerintem...Szeretem, nagyon aranyos...nem arról van szó
2014. aug. 28. 15:58
13/23 anonim válasza:
Gondolj bele: Vettél egy Labrador, Golden Retriver keveréket. Őmm.... Hát 100% hogy átvágtak! Láttad a szüleit!?: Valószínű nem. Tacsi féle lesz belőle! Tuti átvágtak!
14/23 anonim válasza:
Biztos cuki lehet! ;)
Igen valószínű átvágtak, de a lényeg, hogy attól még szeresd a kiskutyád! Cuki! ;)
15/23 A kérdező kommentje:
Vlakinek aki észrevenné, hogy mi a gond, küldhetek képet? privátban
2014. aug. 28. 16:04
16/23 anonim válasza:
Nem vagyok "szakértő" de ha akarsz küldj képet, próbáljuk meg! ;)
17/23 anonim válasza:
Küldhetsz nyugodtan képet, láttam már pár Labit (nekem is az van) megmondom, hogy van-e benne egyáltalán. :) De hát keveréket vettél, szóval annyira nem verhettek át, maximum abban, hogy az egyik fél nem Golden, vagy éppenséggel többgenerációs keverék.
18/23 anonim válasza:
küldhetsz képet nekem labrador-kuvasz keverékem van és egy labrador-goldenretriver keverékem :)
19/23 anonim válasza:
Engem érdekel a kiskutya küldesz képet róla?
20/23 anonim válasza:
Az első hiba mindjárt az,hogy szaporítót nem támogatunk azzal,hogy tőle vásárolunk.Ez minimum nyolcezerszer le lett itt írva.Az is szaporító,akinél "véletlen" alom van,vagy azért elleti a kutyáját,mert egyszer hadd legyen anyuka szegény.Még akkor is az,ha egyébként jó körülmények között vannak a kicsik.
A második hiba,hogy keverékért nem adunk pénzt,miközben ugyanilyen kiskutyák ezrei halnak a gyepiken minden évben.
Valószínűleg a szaporító sem tudja,valójában milyen kan mászott a szukájára.Gondolta,hogy labi-golden keverékként jobban veszik őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!