Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy kutyát de anya...

Szeretnék egy kutyát de anya nem engedi mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. aug. 28. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Miért nem engedi?

Hány éves vagy?

Ha jól gondolom,gyerek vagy,tanulsz.A szüleid tartanak el,a kutyatartás nem olcsó dolog,és felelősség is.

Ha ezt anyukád nem akarja,akkor nem fog kutyát tartani.

2014. aug. 28. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:
várd meg amíg felnőtt leszel
2014. aug. 28. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj bele. Egy gyerek nem tud egy kutyát egyedül ellátni. Ha a szülő nem akar ebben részt venni akkor el kell fogadni.

Egy kutya nem csak etetésről és sétáról szól. Meg kell venni, be kell oltatni, ha beteg orvoshoz kel vinni. Kölyökkutya után takarítani kell. Fegyelmezni, nevelni kell, és a fajtájának megfelelő elfoglaltságot biztosítani. Mindezt 12-15 éven keresztül.

2014. aug. 28. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyár elején még nekem .sem engedte az anyukám, de ez nyár végére megváltozott, és kb 2 hèt mulva megkapom a kiskutyámat.

Először is tudnod kell hogy miert nem engedi. Lehet ez anyagi okokból, vagy mert nem szereti a kutyákat, esetleg nem tart téged még elég érettnek ahhoz hogy gondozz egy kutyát.

Beszélgess vele el, és mondd el h miert szeretnél kutyát (én például azért szeretnék kutyát hogy ne érezzem magam egyedül és legyen egy társam, eléggé lusta vagyok, éz így lenne egy társam akiről gondoskodni kell így leszokok a lustaságról) és azt is beszélhétek meg hogy képes lennél-e egy kutyát gondozni kb 15 évig.

Ezután ha anyukád megenyhült egy kicsit, akkur mutathatsz az aktuàlis kutyafajtáról képeket, videókat. (az én anyukámnak tetszik az a kutya amit választottam és ez is segített abban hogy megengedhe)

Az is számít, hogy lakásban vagy kertesházban laktok, hiszen egy kutyának is jobb ha van egy udvar ahol szaladgálhat, persze így is el kell vinni sétálni.

Lehet hogy lakásban lakotk és anyukád nem szeretné hogy a kutyus bent lakjon veletek.

Ha leírsz magatokról pár dolgot akkor még lehet h tudok pár tippet adni:)

2014. aug. 28. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha anyagi okai vannak sajna nincs mit tenni el kell fogadnod , hogy nem telik rá. Ha csak a szüleid nem tartanak erettnek menj el önkéntesnek a legközelebbi kutya menhelyre ott megtudod mi az igazi kutya tartás. Ha rendszeresen jársz és a szüleid látják rajtad milyen felelősség teljesen tudsz viselkedni meg fogják engedni. Nem mellesleg a menhely jó gyakorlás arra, hogy megtanulj a kutyákkal bánni.
2014. aug. 28. 17:15
 6/6 Akiteki ***** válasza:
Várj, míg felnőtt leszel és annyi kutyád lesz, amennyit akarsz.
2014. aug. 28. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!