Nagyon de nagyon szeretnék egy kiskutyát de anyukám nem engedi mit tegyek?
Most még jó buli egy kutya,de később hidd el,hogy más fontosabb lesz és ezt anyukád tudja így inkább nem engedi meg..
Napi 3x-4x séta,reggel korábban kell kelned ahogy haza érsz a suliból le kell vinni akármilyen fáradt vagy és este is,ha közép suliba jársz lesz 3-4 vagy akár 5 óra is mire haza érsz ki fogja levinni a kutyát?
vagy ha programod van akkor előtte meg utána is lekell vinni, fáradtan is leviszed majd?
Nálunk tesómmal van két kutyánk és mindig ha egyikünk úgy ér haza leviszi mind 2 kutyát, nincs gond,de anyumék is szívesen sétálnak a kutyákkal szeretik őket,bár ők kb fél évente 2x ha sétáltatják,mert mi válaltuk be, a kaját és az orvosi költségeket ők állják,de ha van úgy zsebpénzünk (szülinapi pénz,ünnepek stb) akkor kiegészítjük..
Szerencsére majd nyáron megyek dolgozni és mivel most érettségizek így lesz remélhetőleg munkahelyem és a kutyám teljes költésgét átveszem!
Gimibe járok 3-4-re értem haza,heti 1x meg 5-re(kb 1 hónapja már 2 kor itthon voltam laza volt a suli :D )
tesóm szerencsére 2 kor itthon van így leszalad a kutyákkal és este együtt megyünk egy nagy sétára..
de volt,hogy elmaradt az első órám akkor én vittem le őket,mivel eleve később keltem..
szóval mi megosztjuk hogy ki mikor a soros..
ha nincs tesód akkor még azt se tudod megoldani,hogy belesegítsen,anyud meg nem szeretne kutyát így nyilván nem is fog vele foglalkozni!
Mi azért kaphatunk 10 évesen kutyát,mert anyumék is akartak kutyát!
de már akkor mi hordtuk le őket sétálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!