Békés megyében tudtok valahol nagyon olcsón angol bulldog kiskutyát eladót? Családtagnak szeretnénk, nem tenyészteni!
Ha tényleg nem tenyészteni akarjátok akkor nem fontos ugyem hogy törzskönyves legyen?
Úgy gondolom, hogy a menhelyeket illetve a kutyás egyesületeket érdemes végig járni. Biztos van valahol.
Hidd el sokkal jobban jársz egy olyannal mintha megvennéd valahonnan. TAPASZTALAT!
Alapvetően nem szeretem a juhász kutyákat. Mert 90%-ba nagyon vadak így nehezen lehet velük bánni. Egy egyesületnél viszont találtam egy nagyon szép belgajuhászt. Mit ne mondjak egyből beleszerettem és elkellett hozni. Nagyon barátságos. Unokahugomék félnek a nagyon testű kutyáktól de vele egyből megbarátkoztak.
Mindnek meg van a saját története. /az enyémet a csatornából lett kimentve/
A Bulldog fajtamentő csoport honlapja: [link]
A Bulldog fajtamentő csoport vezetője Györe Csilla, elérhetősége a következő:
E-mail: orokbefogadas@bulldogmentes.hu
Telefon: 06/20-268-20-21 (délután 17 óra után hívható)
További elérhetőségek:
06-70/383-9480 (Schneider Kinga) (este 6 után)
06-70/635-0780 (Jaczkovszky Zsuzsa) (elveszett bulldogok bejelentése du. 4 után)
Ahogy fent írták,a maximum 40 ezres árfekvésben szaporítótól kapsz kutyát.Egyrészt rémes körülmények között tartják legtöbb ilyen helyen a kutyákat,másrészt tele vannak öröklött betegségekkel.Az csak a bónusz,hogy sok közöttük a keverék.
A fajtamentésnél nem fognak úgy kutyát adni,hogy valakinek ajándékba szánod.Az illetőnek kell jelentkeznie,választania,majd az örökbefogadásit aláírni.Túl sok rossz tapasztalatuk van az állatvédőknek a jó szándékú ajándékozásokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!