13 évesen járhatok a kutyámmal kutyaiskolába? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek járhatok? Félek,hogy valamit nem fogok érteni amit az oktató mond! :(
Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 27. 16:51
11/18 anonim válasza:
Hozzánk is járnak gyerekek.
Az alapengedelmes nálunk a klasszikus ül, fekszik, marad, lábnálkövetés, behívás, közömbösítés (pórázzal és anélkül), meg mutatnak trükköket is, hogy leköthessük a kutya agyát otthon is :-)
Szerintem érdemes elmenned. Nekem is teljesen más alapokra helyezte a kapcsolatomat a kutyámmal.
12/18 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm a segítséget! :) de csak jövő nyárra megyünk,mert suli idő közben nem lehetne megoldani :) én és a barátnőm is velem tart az ő labradorjával :) Jó lesz,már előre látom! :D legalább nem fogunk unatkozni és mind a ketten kutyabolondok vagyunk! :) persze a suliba először jönne velem az apukám is :)...és miket kell majd vinnem?
2014. szept. 5. 18:47
13/18 anonim válasza:
Egy kényelmes nyakörv, póráz, puha jutalomfalat, amit gyorsan le tud nyelni, mondjuk virsli, parizer, sajt, jutifalattartó, víz és játék, pl. labda, kötél, stb. Ja, és persze kakizacsi.
14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm!! :) és esetleg hám nyakörv helyett? :/
2014. szept. 6. 16:22
15/18 anonim válasza:
Nyakörvvel könnyebben irányítható, mint hámmal, de ez a te döntésed.
16/18 A kérdező kommentje:
rendben,akkor nyakörv lesz :) köszönöm! :)
2014. szept. 6. 18:04
17/18 A kérdező kommentje:
1 a gond..hogy nem vagyok a legvékonyabb :/..de nem is aza 100 kilós kategoria..csak van pocakom..az baj?
2014. okt. 1. 19:04
18/18 anonim válasza:
Nem baj :-) majd most lefogysz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!