/Babezia/ sajnos tegnap az én kutyám is belesett, nem tudom mit csináljak!? Többi lent.
Köszi aranyos vagy :)
Volt tegnap a doki, azt mondta nagyon jól néz ki a kutya, és még időben elkaptuk. A rangasra azt mondta, hogy nagyon megviselte a szervezetét ez a baci, és ezért rangatozott. De azt mondta elmúlik magától, és h ne foglalkozzunk ezzel, csak ha durvulna a helyzet. Ma már nagyon eleven, csak még játszani nem akar.
sziasztok!
szerintem az idegrendszere károsodott :( de remélem ez múlhat.
nagyon jól van, olyan mint régen volt, játszik is.
csak mikor aludt itt bennt a szobában, és beléptem, nagyon megijedt. meg mikor vacsizott az ajtó mellett evett, és ahogy nyitottam ki az ajtót, félt az ajtótól. párom köhögött és szintén megijedt :( ma már nem láttam, hogy lett volna fejrángása, de álmában, mikor idebennt alszik mélyen alszik és nagyon rángatózik olyankor, és ha csak nagyon hangosan szólunk arra ébred fel, és kába nem éber...
párom attól fél, hogy egyszer csak bekattan, elveszíti az ítélőképességét és ránktámad.. szerintetek ez lehetséges??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!