Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy szokasam le a kutyámat a...

Kohári Róbert kérdése:

Hogy szokasam le a kutyámat a harapdálásról?

Figyelt kérdés
Vettem egy kis amerikai pitbull kölyköt és szívesen meg hallgatnák 1-2 tanácsot hogy 7 hetes korába normális e hogy meg harapdál mindent.. vagy is tudom nő a foga azért van de engem is harapdál gondolom játéknak veszi de nagy korába az már kellemetlen lenne szóval tanács kellene mitcsináljak vele ? :) köszönöm előre a válaszokat!

2014. aug. 26. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Beírod a keresőbe jobb oldalt fent, hogy harap a kiskutyám. És olvasol.
2014. aug. 26. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Ha az megnyugtat, a 10 hónapos kutyám is harapdál. Ő így játszik, nem akar bántani. Nem kell elkapkodni a kezedet, egy idő után majd leszokik róla.
2014. aug. 26. 22:42
 3/7 sippara ***** válasza:
100%
7 hetesen pitbull... aha... az a nagyon-nagyon-nagyon-nagyon, de tényleg elképesztően kevés ember, aki ebben az országban pitet tenyészt, egyrészt nem adja ki senkinek 8 hetes kora előtt, másrészt csak a fajtához értő gazdát keres a kölykeinek. Tudod az előző fél-egy évednek arról kellett volna szólnia - ha már nulla háttértudással be akartál vállalni egy bull-típusú keveréket -, hogy éjt nappallá téve kutyás könyveket, fórumokat, facebook-csoportokat bújsz ezerrel, ezekben megtaláltad volna a választ a jelenlegi kérdésedre is, meg arra a másik százra is, amit fel kéne tenned, de nem értesz hozzá annyira, hogy felmerüljön. Itt az ideje, hogy ezt bepótold. Hajrá!
2014. aug. 26. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Semmi gond ez teljesen természetes azért van mert nő a foga és ráadásul szeret játszani kisebb kutyi nalunk is igy viselkedik de ki fogja noni én ilyenkor ha harapdálja a kezem akkor megnyugtatom es ujra simizem de lehet kicsit szigorubban is venni a dolgot rászolni egy picit megnevelni de ki fogja noni neaggodj :)
2014. aug. 27. 00:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

imotuc: Remek megoldás rádicsérni a harapdálásra feltéve, ha nem tervezel hosszú távra.

Egyrészt MINDEN kiskutya harapdál, mert egyrészt így ismerkednek a világgal, másrészt meg így játszanak a fajtársaikkal is, mivel kifestőzni nem tud.

Az első pillanattól tiltani kell, mert egyrészt nem a fajtársa vagy, másrészt ami kölyök korban cuki-muki, egy felnőtt kutyánál már nem feltétlenül. Amikor elkezd harapdálni hagyd ott, és adj neki valami játékot amit rághat. Amint meglesznek az oltásai keress neki egy jó óvodát, ahol tudod szocializálni, és téged is megtanítanak egy kutya nevelésére.

2014. aug. 27. 09:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Amerika stafford kiskutya de most nem a fajtája a lényeg !

köszönöm azért a válaszokat! hallottam hogy ha kiskorába engem elkezd harapdálni akár játékból is kicsit rá kell ütni az orrára ebből mi igaz ? mert hát tudnia kell ki horja a gatyát!

2014. aug. 27. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én kutyám attól még jobban beindul, ha rászólok erélyesen, hogy NEM, akkor veszi észre magát. Vagy ha nem viszonozom a játékot.
2014. aug. 27. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!