Szenved a kutyám.13 éves. Nem találnak nála semmit. Mi baja lehet?
Figyelt kérdés
A vérképe alapján magas a granulocita szám. Ez gyulladást jelent. Nagyon rossz nézni, hogy csak fekszik, nem eszik, segítséggel áll fel, ma már fájdalma is lehettek, mert nyögdécselt. Hova lehet vinni még?2014. aug. 26. 19:49
1/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy bakteriális eredetűt mondanak az orvosok, de nem tudják milyen. Így nem tudnak pontos kezelést.
2014. aug. 26. 19:50
2/13 anonim válasza:
Ne kínozd őt. Engedd el a szivárványhídon túlra. Altattasd el.
3/13 anonim válasza:
Melyik klinikán voltál vele eddig?
4/13 anonim válasza:
Másik orvos vidd el, és kérj hasi ultrahangot is. Pontosabb képet kapnátok. Jobbulást a kutyának!
5/13 A kérdező kommentje:
Volt hasi UH, mivel a magas fv. szám alapján lépdaganatra gondolt az orvos, de minden rendben volt.
2014. aug. 26. 23:53
6/13 A kérdező kommentje:
Egyébként nem Budapesti vagyok. Egy vidéki állatklinikán.
2014. aug. 26. 23:54
7/13 anonim válasza:
Én is lépdaganatra gondoltam, ugyanis nálunk is csak magas fehérvérsejtszám volt, (amire kapott antibiotikumot) egyéb tünet nem, és rá egy hónapra megállapították a lépdaganatot, ami sajnos el is vitte a kutyám :( De az teljesen jó, ha a hasában minden rendben van nálatok. Mindenképp meg kellene mutatnod egy másik orvosnak is, így, hogy semmi kezelést sem kap. Csak van egy másik doki a közeletekben...
8/13 A kérdező kommentje:
Hát infúziót kap és adott neki az orvos antibiotikumot, de az állapota nemhogy javult, hanem romlott. Nagyon ki van az egész család...:(
2014. aug. 27. 00:28
9/13 anonim válasza:
Tudom mit érzel, én is átmentem ezen :(
Sokat nem tudok tanácsolni, bízz a mostani orvosotokban, hátha ami kezelést használ, javulást hoz a kutyusodnál. Ahogy leírtad, lelkiismeretesen kivizsgálták. S ne hagyd magad, nyugodtan vidd vissza a klinikára a kutyát, ha úgy látod, rosszabbodik az állapota!!! Még egyszer, jobbulást...!
10/13 anonim válasza:
Ha esetleg az ország nyugati részén laksz,tudom ajánlani a szombathelyi állatklinikát. Nekünk (sajnos) többször is szükségünk volt rájuk és mindig nagyon profin végzik a dolgukat,korrektek,megbízhatóak és tájékoztatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!