Szerintetek milyen fajta kutya legyen?
Figyelt kérdés
Most egy beagle kutyánk van, szuka. Szeretnénk még egy kutyát. Lehetőleg a beaglenél kisebbet. Délután 2-től egész nap foglalkoznánk vele. ketten vagyunk tesók, mindkét kutyával ugyanannyit tudnánk foglalkozni, tanítani, sétáltatni, játszani. Úgy szoktuk, hogy reggel egy 10-15 perces sèta, 3 körül is, és késő délután/este egy 45/60 perces séta. Nappal kint lenne és bent aludna a házban. A kutyánk 4 hónapos, nem tudom ez mennyire fontos a kérdés szempontjából. körülnéztünk menhelyen, ismerősöknél, és egy fajtatiszta spánielt, egy spániel-bichon keverék és egy vizsla-beagle keveréket találtunk. De kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, hogy kan/szuka legyen, milyfen fajsta legyen, illetve a felsoroltak közül melyiket választanátk. Leginkább hozzáértők véleményére lennék kíváncsi és légyszi ne oktassatok ki és ne mondjátok hogy nekem nem való kutya. (akinek nem inge ne vegye magára) köszi:*2014. aug. 26. 19:04
2/9 anonim válasza:
Szerintem menj el egy menhelyre és kérd ki az ott lévők véleményét, ők tuti tudnak neked segíteni.
3/9 anonim válasza:
A kutyák, akiket esetleg befogadnátok, mennyi idősek? Mivel a sajátotok elég fiatal, szerintem még bármelyikkel összeszoktatható lenne. Azt nektek kéne megpróbálni, hogy összeismertetés után melyikkel jön ki jól, melyikkel nem. Egyébként ha ivartalaníttatjátok a kutyákat, akkor teljesen mindegy, milyen nemű jön hozzátok. Az ivartalanítást azért javaslom, mert szuka-kan párosból kiskutya lesz, szuka-szukára meg tüzelésnél nagyon kell figyelni.
4/9 A kérdező kommentje:
3-5 hónaposak azok a kutyák. A kutyánk pedig jövő hónapban lesz ivartalanítva.
2014. aug. 26. 20:56
5/9 anonim válasza:
Akkor szerintem csak az dönti el, hogy nektek/a kutyátoknak melyik a legszimpibb. :) Mivel keverékeknél nem lehet megmondani, milyen tulajdonságaik lesznek, én így látatlanban nem tudok mást ajánlani, mint ismerkedést.
6/9 anonim válasza:
Ha ivartalanítjátok teljesen mindegy, hogy kan vagy szuka. Viszont az elején azt írtad, hogy a beaglenél kisebbet szeretnétek, a vizsla keverék pedig nagyra fog nőni azt vegyétek figyelembe. Egyébként azt válasszátok, amelyik jól kijön a kutyusotokkal :)
7/9 anonim válasza:
Menhely!!! Úgy írom ezt h 4 örökbefogadott menhelyi kutyám van. Életet mentesz ha örökbefogadsz!
9/9 anonim válasza:
Lehetőleg kan kutyust vegyetek magatokhoz, mert általában az azonos neműek nehezebben állják egymást... És ha ivartalanítva lesz a szuka akkor még felesleges kölykeitek se lesznek. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!